Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα- Χιόνια στα Καλάβρυτα- Κλειστά τα πορθμεία Ρίου- Κυλλήνης

Κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα- Χιόνια στα...

Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα

Νεώτερη ενημέρωση: 12.35 - Πρώτη ενημέρωση: 11.14 Η κακοκαιρία "χτύπησε" και την Δυτική Ελλάδα, όπου απο αργά χθες το βράδυ σημειώνονται ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα. Η ξαφνική και έντονη χιονόπτωση που έπληξε την περιοχή των Καλαβρύτων, έγινε αιτία για τον εγκλωβισμό λεωφορείων και Ι.Χ. στην επαρχιακή οδό Ζαχλωρούς – Κερινίτσας, καθώς δεν είχαν αλυσίδες.

Πριν από λίγο τα αυτοκίνητα απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική  σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία και την ΕΜΑΚ. Στην περιοχή χιονίζει απο νωρίς το πρωί και η κίνηση με τα αυτοκίνητα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Για αυτό το λόγο συνιστάται η χρήση αλυσίδων σε όλο το δίκτυο της περιοχής, ενώ απαραίτητες είναι η αλυσίδες στις  διαδρομές Αίγιο -Διακοπτό και Πούντα, Φτέρη- Πούντα και Φτέρη - Καλάβρυτα.

Λόγω των δυνατών αμένων έχουν διακοπεί τα δρομολόγια των φέρι μποτ στο Ρίο- Αντίρριο ενώ κανονικά γίνεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων  στη Γέφυρα.

Κλειστό είναι και το πορθμείο της  Κυλλήνης. Δεν πραγματοποιήθηκαν το δρομολόγια στις 10.00 του πλοίου  «Ιονίς»  για Ζάκυνθο και στις 10.46’ του πλοίου «Α. Κάλβος» για Πόρο Κεφαλονιάς.

Τα δρομολόγια  από Πάτρα για Κεφαλονιά εκτελούνται κανονικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις