Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το νέο Δ.Σ. της Δ.Α.Κ.Ε. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας

Το νέο Δ.Σ. της Δ.Α.Κ.Ε. Πρωτοβάθμιας Εκ...

Επανεξελέγη Πρόεδρος ο Τάσος Σταυρογιαννόπουλος

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας, που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Πρόεδρος επανεξελέγη ο Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, ενώ στο Δ.Σ. συμμετέχουν και εκπαιδευτικοί που εξελέγησαν για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τάσος Σταυρογιαννόπουλος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Ζάγκος

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ηλίας Γκοτσόπουλος

ΤΑΜΙΑΣ: Δήμητρα Ρέτσου

ΜΕΛΗ: Νίκος Βεγιάννης, Νίκος Κακαφώνης, Ευαγγελία Μωυσίδου, Στέφανος Στεφανόπουλος και Ανδρέας Φίλιας.

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος Τάσος Σταυρογιαννόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, πως εν μέσω της βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, στις αρχαιρεσίες της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συμμετείχε το 80% των εγγεγραμμένων μελών της παράταξής μας. Άξιο αναφοράς επίσης είναι το γεγονός, πως υπήρξε ανανέωση σε πρόσωπα, τα οποία μαζί με όλα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. καλούνται να σταθούν δίπλα στον αγωνιζόμενο και δοκιμαζόμενο εκπαιδευτικό.

Τα μέλη της παράταξής μας διατρανώνουν την ασφαλή πεποίθηση, πως στο πλαίσιο των αρχών και των αξιών της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, θα πρέπει να δοθούν οι αγώνες για καλύτερη παιδεία, εφόσον αυτή αποτελεί την ουσιαστικότερη και αποτελεσματικότερη επένδυση κάθε κοινωνικού συνόλου.

Η ποιότητα της παρεχόμενης παιδείας δυστυχώς έχει υποβαθμισθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, αφού οι κυβερνήσεις μετά το 2009 λειτούργησαν στη λογική των δήθεν μεταρρυθμίσεων, που αποδείχτηκαν κενές ουσιαστικού περιεχομένου και  με δημοσιονομική πειθαρχία στα σχολεία (συγχωνεύσεις, υποχρηματοδότηση κ.λπ.), υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας.

Εμείς θεωρούμε την παιδεία επένδυση για κάθε πολιτισμένη κοινωνία και τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας και την αγωνιστικότητά μας για ένα ποιοτικό δημόσιο σχολείο όλου του λαού. Οι αγώνες μας θα είναι  στις αίθουσες του μόχθου και της κοπιώδους προσπάθειας και στις αυλές του παιχνιδιού και της χαράς. Εκεί που μπορεί κανείς να δει τον κόσμο μέσα από έναν κόκκο άμμου και την ελπίδα σε ένα παιδικό χαμόγελο».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις