Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σχολική ημερίδα με θέμα « Εγκεφαλικά Δρώμενα»

Πάτρα: Σχολική ημερίδα με θέμα « Εγκεφαλ...

Στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο

Σχολική ημερίδα με θέμα « Εγκεφαλικά Δρώμενα» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 10.30 π.μ. στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο της  Εβδομάδας Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Νευροεπιστημών και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Συμμετέχουν: Γυμνάσιο Αντιρρίου: «H  ανάπτυξη του ανθρώπινου εγκεφάλου», Γυμνάσιο Βραχναιίκων: «@rtbrain: Portrait», 2ο  Γυμνάσιο Ναυπάκτου: «Ο Καραγκιόζης Μυαλολόγος», 3οΓυμνάσιο Ναυπάκτου: «Η  δομή του ανθρώπινου εγκεφάλου», 9ο Γυμνάσιο Πατρών: «Εγκέφαλος και stress», Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών: «Νευροαπεικόνιση: Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του ανθρώπινου Εγκεφάλου » & « Ψηφιακό μάθημα για τον Εγκέφαλο», Γυμνάσιο Αγίου Βασιλείου: «Μνήμη / Μάθηση», αναρτημένη ανακοίνωση, 2o Δημοτικό Σχολείο Πατρών: «Του νου μου τα σκιρτήματα: Το  Αισθητικό Ανθρωπάριο»  και αναφορά σε  τηλεδιάσκεψη με το 2nd  Didactico Circolo di San Salvo της Ιταλίας, Δημοτικό Σχολείο Κάτω  Καστριτσίου: «Ψηφιακό παιχνίδι με τον  εγκέφαλο» σε συνεργασία με την ομάδα FinN (Fun In Numbers) του  ITYE « Διόφαντος», Πρότυπο Δημοτικό   Σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών: «Τραγούδια  για τον  εγκέφαλο».

Θα ακολουθήσει δεξίωση και θα διανεμηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η «Εβδομάδα Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο» είναι μια Διεθνής εκστρατεία πληροφόρησης για την έρευνα του Νευρικού Συστήματος που συντονίζεται από την Internατional Brain Research Organization,  τηνEuropean Dana Alliance for the Brain και την Federation of European Neuroscience Societies από Ελληνική Εταιρεία Νευροεπιστημών και για την Πάτρα από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Το συντονισμό της ανωτέρω εκδήλωσης έχει αναλάβει η κ. Μ. Μαργαρίτη,  Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστήμιου Πατρών,  μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Νευροεπιστημών και τακτικό  μέλος της  European Dana Alliance for the Brain (τηλ. Επικοιν. 2610 997430, 6984291842).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις