Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ.Τριανταφυλλόπουλος: «Το 2009 έπεσα θύμα προεκλογικής συναλλαγής και τώρα εσωκομματικής συκοφαντίας...ε πάει πολύ»

Δ.Τριανταφυλλόπουλος: «Το 2009 έπεσα θύμ...

Ραδιοφωνικές δηλώσεις για «εσωκομματικό πόλεμο» - «αντιδράσεις πολιτών» -«εκλογές»

Σε πάμπολλα ερωτήματα που προκύπτουν από καταστάσεις και επεισόδια της τελευταίας χρονικής περιόδου στην τοπική πολιτική σκηνή και ιδιαίτερα στον κομματικό χώρο της ΝΔ της Αχαΐας, κλήθηκε να απαντήσει ο Υποψήφιος Βουλευτής της παράταξης Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μετά και τις δημόσιες καταγγελίες του περί «εσωκομματικού πολέμου» που τον αφορούν μέσω «ψεύτικων e -mails με συκοφαντικό περιεχόμενο», αλλά και της επιχειρούμενης «ισοπέδωσης πολιτικών προσώπων» σε μία κοινωνία που «βράζει κι αντιδρά».

Ο Πολιτευτής μιλώντας σε Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πάτρας επανέλαβε πως: «τα ψεύτικα ηλεκτρονικά μηνύματα με ψευδές περιεχόμενο έχουν ως αφετηρία Πολιτικό Γραφείο της ΝΔ που ενοχλείται από την πολιτική του πορεία», ενώ στο ερώτημα αν αυτό είναι του Βουλευτή Ν.Νικολόπουλου, τόνισε:

«Με τον Νίκο διαφωνούμε σε πολλά, αλλά μιλάμε κι ανταλλάσσουμε συχνά απόψεις. Ας απαντήσει αυτός αν θέλει στο εν λόγω ερώτημά σας. Εγώ προσωπικά ξέρω όπως και το κόμμα μου κι αυτό μου φτάνει. Μου φτάνει επίσης πως και η κομματική βάση όπως και η κοινωνία γνωρίζει καλά με ποιες μεθόδους ο καθένας από εμάς πολιτεύεται, όσα χρόνια πολιτεύεται. Με το Νίκο και με άλλους θα δώσουμε και πάλι κοινό αγώνα για την ΝΔ και την Αχαία και δεν θέλω να επεκταθώ».

Και κατέληξε: «Το 2009 εγώ δεν εξελέγην Βουλευτής από ωμή συναλλαγή κι αυτό το ξέρει επίσης ο κόσμος και οι κομματικοί. Μην ξύνουμε τώρα πληγές! Τώρα συκοφαντίες και υπόγεια "θαψίματα"...ε πάει πολύ δεν νομίζετε;».

O Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος απάντησε και σε δημοσιογραφικά σχόλια ότι «κι αυτός δεν μπορεί να περπατήσει στους δρόμους φοβούμενος φραστικές ή άλλες επιθέσεις πολιτών», αλλά και στα «περί απουσίας του από την εξέδρα των επισήμων στο Πατρινό Καρναβάλι», ως απόδειξη του φόβου προς την κοινωνία. Είπε συγκεκριμένα:

«Αυτά δεν είναι αληθή. Κάθε μέρα είμαι έξω, στα πιο κεντρικά σημεία της Πάτρας, του Αιγίου και της Περιφέρειας. Κι αν αύριο δεχθώ κάποιες επιθέσεις, αυτές θα' χουν υπόβαθρο τον θυμό του κόσμου για όλα όσα έχουν γίνει. Όχι όμως, βανδαλισμοί, όχι βιαιοπραγίες. Όχι εναντίον εμού, εναντίον οποιουδήποτε. Όμως, δεν σημαίνει, πως επειδή γιούχαραν ή επιτέθηκαν σε έναν πολιτικό της Αχαΐας, με το ζόρι πρέπει αυτό να γίνει σε όλους για να μπούμε επικοινωνιακά στο ίδιο "κάδρο" των υπαιτίων της όλης πολιτικής πραγματικότητας!

Θα λουστούμε τις πολιτικές και τακτικές μας στις εκλογές ως παράταξη, αλλά και τις προσωπικές μας συμπεριφορές ο καθένας που πιστέψτε με δεν είναι ίδιες". Και πρόσθεσε, αναφερόμενος στα της Αποκριάς: "Από το 2004 που πολιτεύομαι μέχρι σήμερα ποτέ δεν προσκλήθηκα και ποτέ δεν κάθισα στη εξέδρα των επισήμων του Πατρινού Καρναβαλιού. Φέτος παρακολούθησα τη Νυχτερινή Ποδαράτη στην Πάτρα, ανάμεσα στον κόσμο και ανήμερα επέλεξα να βρεθώ με πολύ κόσμο στις Καρναβαλικές Εκδηλώσεις σε Αίγιο, Διακοπτό, Ακράτα κι Αιγείρα.Μην υπερβάλλουμε στην κριτική επειδή οι πολιτικοί αναμφισβήτητα την εποχή αυτή είναι στο στόχαστρο. Όλοι δοκιμαζόμαστε καθημερινά κι αυτό θα ενταθεί προσεχώς. Κανείς δεν χαρίζεται σε κανέναν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις