Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ. Δρακούλης: "Nοθεύουν ασύστολα και δημαγωγικά το Δημοκρατικό μας πολίτευμα"

Γ. Δρακούλης: "Nοθεύουν ασύστολα κα...

Δήλωση προέδρου Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ για την φημολογούμενη φραστική επίθεση στιν Μ.Μπεκίρη

Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε θεατές περιστατικών πάσης φύσεως εκφοβισμού και βίας προς τους πολιτικούς από μια μερίδα πολιτών που σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν την λαϊκή βούληση ευρύτερα.Σίγουρα επικρατεί διάχυτη η αγανάκτηση ανάμεσα στα κοινωνικά στρώματα αλλά τέτοιες επιθέσεις δεν συμβαδίζουν με τις Δημοκρατικές αρχές.

Κανένας που προωθεί δημαγωγικές τάσεις δεν μπορεί να εμποδίσει τους πολίτες και ιδίως τους νέους να ζητούν ευθύνες και εξηγήσεις από τους πολιτικούς. Ο δημοκρατικός δημόσιος διάλογος είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών και είναι το ζητούμενο για την ομαλότητα της κοινωνικής συνοχής.

Το αναληθές περιστατικό περί φημολογούμενης φραστικής επίθεσης κατά του Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλη Μπεκίρη επιβεβαιώνει ολοφάνερα την δράση αυτών των λίγων που ανεξάρτητα από τον χώρο στον οποίο ανήκουν νοθεύουν ασύστολα και δημαγωγικά το Δημοκρατικό μας πολίτευμα. Με την σκόπιμη διάδοση ανυπόστατων και αβάσιμων πληροφοριών προσπαθούν με ανέξοδους τρόπους να εκφοβίσουν την κοινωνία εν γένει και να πολώσουν αρνητικά το ήδη τεταμένο κλίμα προς ιδίων όφελος.

Σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες για την χώρα μας που κάποιοι προσπαθούν να σφετεριστούν τον κοινωνικό αναβρασμό, όλοι οι πολίτες, όλοι οι αρμόδιοι φορείς και ιδιαίτερα οι νέοι ανεξάρτητα σε ποιες κομματικές νεολαίες ανήκουμε έχουμε χρέος να αντιταχθούμε σε ό,τι επιδιώκει την καταλύσει της Δημοκρατία και την διάσπαση της κοινωνικής ενότητας.

Επειδή βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια δύσκολη προεκλογική περίοδο αφού πλέον οδεύουμε στην διενέργεια εκλογών την απόλυτη έκφραση της λαϊκής βούλησης πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και συλλογικά να ακολουθήσουμε μια κοινή δράση για την αντιμετώπιση αυτών των καταδικαστέων φαινομένων. Όσοι επιζητούν την κοινωνική αστάθεια με αθέμιτα μέσα και αντιδημοκρατικές μεθόδους ανήκουν στο χθες και  θα μας βρουν απέναντί τους!

 

Γιώργος Δρακούλης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις