Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Κοντοές: Δεν μπορώ να γίνω συνεργός στο κλείσιμο της ΔΕΥΑΠ

Ν. Κοντοές: Δεν μπορώ να γίνω συνεργός σ...

Ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης εξηγεί γιατί υπέβαλε παραίτηση

Η πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, για απαγόρευση διακοπής της υδροδότησης, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο της ΔΕΥΑΠ. Αυτό είναι το κύριο μήνυμα του προέδρου της δημοτικής επιχείρησης Νίκου Κοντοέ, ο οποίος για το λόγο αυτό έχει υποβάλλει την παραίτησή του από τη θέση.

Μιλώντας στο thebest.gr, ο κ. Κοντοές εξηγεί ότι με την εν λόγω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα έσοδα της επιχείρησης από την πληρωμή των λογαριασμών θα καταρρεύσουν και μαζί με αυτά και η ΔΕΥΑΠ, καθώς αποτελούν το μοναδικό πόρο ζωής της.

Κατάρρευση εσόδων σημαίνει κλείσιμο της ΔΕΥΑΠ, τονίζει ο κ. Κοντοές, καθώς ο «Καλλικράτης» προβλέπει πως μια δημοτική επιχείρηση παρουσιάζει επί τρία χρόνια ζημιές κλείνει.

«Αν η επιχείρηση καταρρεύσει θα γίνει βορά στα ιδιωτικά συμφέροντα που ήδη την εποφθαλμιούν. Εγώ δεν μπορώ να γίνω συνεργός σε κάτι τέτοιο», τονίζει ο Νίκος Κοντοές.

Για την παραίτηση του κ. Κοντοέ θα κληθεί να αποφανθεί το Δημοτικό Συμβούλιο, ωστόσο ο ίδιος παραμένει στο πόστο του ως «υπηρεσιακός» όπως χαρακτηριστικά λέει, και θα παραμείνει για να ενημερώσει τον διάδοχό του.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ αφήνει ανοικτό να παραμείνει στη θέση του, εάν η συγκεκριμένη απόφαση παρθεί πίσω, καθώς απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του thebest.gr, δήλωσε ότι εάν συμβεί κάτι τέτοιο, δηλαδή παρθεί πίσω η απόφαση, τότε θα επανεξετάσει τη στάση του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις