Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών: Να σταματήσουν τώρα τα αγροτοδικία

Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών: Να σταματήσο...

"Να αθωωθούν στο Εφετείο οι αγωνιστές αγρότες"

Με αφορμή το Εφετείο των 16 αγροτών που είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα σε 6 μήνες φυλακή για «παρακώληση συγκοινωνιών», η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Την Τρίτη 6 Μάρτη δικάζονται στο Εφετείο Πατρών 16 αγωνιστές Αγρότες της Ωλενίας επειδή το Γενάρη του 2005 επί κυβέρνησης ΝΔ κινητοποιήθηκαν για τα προβλήματα τους και με την κατηγορία «παρακώλησης συγκοινωνιών», καταδικάστηκαν σε 6 μήνες φυλακή πρωτόδικα το Μάη του 2010, από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Είναι η «απάντηση» των κομμάτων της πλουτοκρατίας σε αυτούς που πρωτοστάτησαν στον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της Κ.Α.Π., της Ευρ. Ένωσης, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για να συνεχίζουν να μένουν με αξιοπρέπεια στα χωριά τους.

Με την  καταδίκη τους  επιδιώκετε να φοβηθεί και να υποταχθεί ο λαός,  όλοι όσοι αγωνίζονται ενάντια στη γενικότερη αντιλαϊκή πολιτική που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση, η Ευρ. Ένωση φορτώνοντας τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης στο λαό για να προστατέψει τα κέρδη των μονοπωλίων.

Γιαυτό το λόγο έστησαν και στήνουν διώξεις, αγροτοδικία, καταδίκες και άγρια καταστολή στους αγώνες.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών καλεί όλους τους εργαζόμενους-ες τους νέους και τις νέες, τους συνταξιούχους και ανέργους τους αυτοαπασχολούμενους την Τρίτη 6 Μάρτη στα δικαστήρια σε μαζική Συγκέντρωση Συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους αγρότες και διεκδίκησης:

-Απαιτούμε να σταματήσουν τώρα οι διώξεις και η ποινικοποίηση των αγώνων της αγροτιάς και όσων αγωνίζονται, να αθωωθούν στο εφετείο οι αγωνιστές αγρότες.

Ήρθε η ώρα του ξεσηκωμού.

Λαϊκή αντεπίθεση να μην περάσει η αντιλαϊκή θύελλα που φέρνει  η κυβέρνηση του «Μαύρου Μετώπου» και η λυκοσυμμαχία της Ευρ. Ένωσης, σε όλους τους τομείς στη ζωή της λαϊκής οικογένειας και οδηγεί στην απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις