Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Έτοιμοι για το "5ο Γκαλά", οι πυγμάχοι της Παναχαϊκής

Έτοιμοι για το "5ο Γκαλά", οι ...

Στις 25 Μαρτίου, στο κλειστό της Αγυιάς, η διοργάνωση θεσμός

Από την στιγμή που διοίκηση της Παναχαϊκής Γ.Ε ανακοίνωσε την ημερομηνία  25 Μαρτίου 2012 για την διεξαγωγή  του "5th GALA BOXING"  στο γήπεδο της, υπό την αιγίδα της Ε.Ο. Πυγμαχίας και της Τ.Ε. Πυγμαχίας Δ. Ελλάδος, οι μποξέρ της Παναχαϊκής Γ.Ε ξεκίνησαν την προετοιμασία τους προκειμένου να ετοιμαστούν κατάλληλα για τη διοργάνωση.

Οι Χρήστος Καφρίτσας, Νίκος Γασπαρινάτος, Χρήστος Σπύρου, Σπύρος Μάνου  και οι Φωτεινή Πλέα, Καρίνα Σμαγκούλοβα και Στέλλα Χαβαριώτη με «οδηγό» τον προπονητή τους Νίκο Πλέα, ακολουθούν το πρόγραμμά που  περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις καθώς και πολλά εσωτερικά  σπάρινγκ, αντλώντας πάθος, εμπειρία και δύναμη μέσα από την συνεργασία και την προπόνηση μαζί με τους έμπειρους  πρωταθλητές Άγγελο Μπέη και Γιώργο Γεωργόπουλο.

Στόχο τους είναι η καλύτερη αγωνιστική εμφάνιση μέσα στην έδρα τους, ιδιαίτερα μπροστά στο Πατραϊκό κοινό, που τους θέλει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό  προσφέροντας πλούσιο θέαμα .

Εκτός από τους πυγμάχους της Παναχαϊκής, στο "5th GALA BOXING",  θα λάβουν μέρος και  οι πυγμάχοι  από την Ε.Α.Π και την Π.Υ.Γ.Μ.Η, Ανι Μετάϊ, Διονύσης Πεφάνης, Κώστας Ντοτόλης και Παύλος Αλεξόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters