Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνελήφθη νεαρός με "αδυναμία" στα κινητά τηλέφωνα

Πάτρα: Συνελήφθη νεαρός με "αδυναμί...

Συμβουλές αυτοπροστασίας από τους επίδοξους κλέφτες δίνει η Αστυνομία

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 26 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κινητού τηλεφώνου. Ειδικότερα, ο 26χρονος μετέβηκε σε καφετέρια στο κέντρο της Πάτρας, όπου με τη μέθοδο της επαιτείας, αφαίρεσε από μια ημεδαπή γυναίκα ηλικίας 19 ετών, το κινητό της τηλέφωνό το οποίο είχε αποθέσει πάνω στο τραπέζι.

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών που περιπολούσαν, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή όπου και συνέλαβαν τον 26χρονο.

Στη κατοχή του συλληφθέντα οι Αστυνομικοί βρήκαν το κινητό τηλέφωνο που μόλις είχε αφαιρέσει το οποίο αφού κατασχέθηκε απέδωσαν στην παθούσα.

Ο 26χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν για το ίδιο αδίκημα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Παράλληλα, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου στο μέλλον αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά προτρέπει τους πολίτες τα εξής:

Να βάζουν το κινητό τηλέφωνο σε ασφαλή τσέπη, όταν βρίσκονται σε στάση λεωφορείου, στα μέσα μεταφοράς, σε πολυκαταστήματα, εμπορικά κέντρα, γήπεδα, χώρους διασκέδασης και γενικά σε χώρους όπου επικρατεί συνωστισμός.

Να μην αφήνουν το κινητό τους χωρίς οπτική επίβλεψη όταν βρίσκονται σε καφετέριες χώρους διασκέδασης και σε άλλους πολυσύχναστους χώρους.

Να μην μπαίνουν στη θάλασσα, αφήνοντας το κινητό τους τηλέφωνο (και άλλα αντικείμενα) στην παραλία, χωρίς επιτήρηση.

Στο σπίτι, να μην αφήνουν το κινητό τους τηλέφωνο κοντά σε ανοικτά παράθυρα ή πάνω σε τραπέζια στην αυλή, κοντά στο δρόμο.

Να μην αφήνουν το κινητό τους χωρίς επίβλεψη στο αυτοκίνητο.

Σε περίπτωση που πρέπει να το αφήσουν μέσα στο αμάξι, να το τοποθετήσουν σε σημείο, όπου δεν θα είναι ορατό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις