Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο πλευρό των συναδέλφων τους στη Coca Cola οι εργαζόμενοι στα Praktiker

 Πάτρα: Στο πλευρό των συναδέλφων τους σ...

Έκφραση αλληλεγγύης προς τους αγρότες και τους εργαζόμενους σε ΟΕΚ και Εστία

Το σωματείο εργαζομένων στο Praktiker Πάτρας με ανακοίνωσή του εκφράζει τη συμπαράστασή του στους εργαζομένους στην Coca Cola, τους αγρότες που δικάζονται την πρόσεχή Δευτέρα και προς τους εργαζόμενους του ΟΕΚ και της Εργατικής Εστίας.

Η ανακοίνωση του Σωματείου έχει ως εξής:

"Εκφράζουμε τη συναδελφική μας αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση μας στο σωματείο και τους εργαζόμενους της coca-cola.

β) τη στήριξη μας και τη συμπαράσταση μας στους αγρότες που δικάζονται στις 6 Μάρτη όπως να παραβρεθεί εκπρόσωπος του σωματείου μας στα δικαστήρια για ηθική συμπαράστασης) τη συναδελφική μας αλληλεγγύη και στήριξη στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που δικάζονται στις 9 Μάρτη.

Επίσης να παραβρεθεί εκπρόσωπος του σωματείου μας στα δικαστήρια και αν χρειαστεί να καταθέσει μάρτυρας υπεράσπισης, γιατί οι συνδικαλιστές δε τρομοκρατούνται, δε δικάζονται. Οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι έχουν καταξιωθεί και έχουν δώσει εξετάσεις στα μάτια των εργαζόμενων με τους αγώνες τους και την πάλη τους) και τέλος τη συμπαράσταση μας στους εργαζόμενους των κοινωνικών οργανισμών που κλείνουν.

Η παγία τακτική του σωματείου μας είναι να συμπαραστέκεται και να παραβρίσκεται στους κοινωνικούς και δημοκρατικούς αγώνες του λαού μας, των σωματείων-εργαζόμενων-άνεργων και διάφορων κοινωνικών φορέων που είναι ενάντια στη φτώχεια-μιζέρια και την κοινωνική περιθωριοποίηση-εξαθλίωση της κοινωνίας μας, χωρίς σκοπιμότητες και διακρίσεις.

Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε κάτω από την πλήρη κατάργηση-απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων των εργαζόμενων, υπό τον τρόμο των απολύσεων και του φόβου που επικρατεί σε όλο το εργασιακό περιβάλλον, η μόνη ελπίδα είναι η συναδελφική αλληλεγγύη, χωρίς σκοπιμότητες και πολιτικές διακρίσεις.

Ήρθε η ώρα που ο λαός θα δώσει τις απαντήσεις του μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες των εκλογών και όσο αν προσπαθούν μερικά μέσα ενημέρωσης να συντηρήσουν το σάπιο πολίτικο σύστημα δε θα τα καταφέρουν.

Μάζι τους θα συμπαρασύρουν και τους εργατοπατέρες γιατί η φτώχεια, η πείνα και η δυστυχία του λαού δεν υποφερεται. Κανενας άνεργος ή αιχμάλωτος ανάμεσα στη φτώχεια και στην ανεργία. Όχι στα χαράτσια και την κοινωνική εξαθλίωση. δεν τους χρωστάμε. την κρίση να την πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν. Δεν θα πληρώσουμε τα λάθη των πολίτικων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις