Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Πάτρα: Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Αυτή την ώρα

Η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (κτήριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ),  με τα παρακάτω θέματα:

1.      Έγγραφο της Δημοτικής Παράταξης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», για συζήτηση του θέματος της διακοπής του νερού σε συμπολίτες μας, την περίοδο του Καρναβαλιού.

2.      Έγκριση της αριθμ. 2/2012 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δημοτική Βιβλιοθήκη- Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων», η οποία αφορά στην έγκριση του προϋπολογισμού του οικον. έτους 2012 (εισηγητής: Α. Σκιαθάς- Πρόεδρος Δ.Σ.).

3.      Έγκριση της αριθμ. 3/2012 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δημοτική Βιβλιοθήκη- Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων», η οποία αφορά στην έγκριση ανακοίνωσης για την πρόσληψη 32 μουσικών στην Δημοτική Μουσική (Φιλαρμονική), με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ωρομίσθιας απασχόλησης (εισηγητής: Α. Σκιαθάς- Πρόεδρος Δ.Σ.).

4.      Έγκριση της συμμετοχής του Δήμου Πατρέων σε δύο αναπτυξιακές συμπράξεις, για την υποβολή προτάσεων, στα πλαίσια της πρόσκλησης με κωδικό 4/2.1507/οικ.4.60/23-1-2012 (εισηγητής: Χ. Στανίτσας- Αντ/ρχος, Ι. Γιαλελής- Βοηθός Δημάρχου, Β. Τσιγάρας- αρμ. Δ/ντής).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις