Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέες συλλήψεις για επαιτεία - Χειροπέδες σε οκτώ αλλοδαπούς

Πάτρα: Νέες συλλήψεις για επαιτεία - Χει...

Έλεγχοι για την πάταξη του φαινομένου της επαιτείας στο κέντρο της Πάτρας. Έλεγχοι για την πάταξη του φαινομένου της επαιτείας στο κέντρο της Πάτρας.

Συνελήφθησαν χθες (1-3-2012) το μεσημέρι και αργά το απόγευμα, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 50χρονος Βούλγαρος, ένας 48χρονος Αλβανός, ένας 27χρονος Ρουμάνος και δυο 18χρονες Ρουμάνες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για επαιτεία.Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια κατευθύνσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας για τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο της επαιτείας στην πόλη της Πάτρας.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών συνέλαβαν σε κεντρικά σημεία της πόλης τους πέντε αλλοδαπούς, να επαιτούν, ζητώντας χρήματα από διερχόμενους πολίτες.


Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο αδίκημα χθες (1-3-2012) το πρωί, είχαν συλληφθεί από Αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών άλλοι τρεις αλλοδαποί επαίτες
Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος όλων των συλληφθέντων θα υποβληθούν άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις