Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέλος στην ομηρία- Παραδόθηκε ο Αιγιώτης δράστης-Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση

Τέλος στην ομηρία- Παραδόθηκε ο Αιγιώτης...

Απελευθερώθηκαν οι δύο όμηροι

H πολύωρη ομηρία στην Κομοτηνή έκανε τον γύρο του κόσμου.Η είδηση της ομηρίας εργαζομένων στο εργοστάσιο «Helesi PLC» στην Κομοτηνή μεταδόθηκε από μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, όπως BBC, Washington Post, Chicago Tribune, τα οποία έκαναν εκτενή αναφορά στο γεγονός.

Ευτυχώς , το θρίλερ που εξελισσόταν επί ώρες στην Κομοτηνή έληξε  τα ξημερώμστα και  το συγκλονιστικό περιστατικό ομηρίας στο εργοστάσιο πλαστικών, Ηelesi, στην Κομοτηνή, είχε αίσιο τέλος. Υστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις της ομάδας διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ. ο 52χρονος δράστης παραδόθηκε, ενώ οι δύο όμηροι που κρατούσε απελευθερώθηκαν και είναι σώοι. Ο δράστης όπως αναφέρει ο filodimos.gr είναι Αιγιώτης και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  είναι κουμπάροι με τον επίσης Αιγιώτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Σάκη Ανδριανόπουλο.

H κοινή γνώμη παρακολούθησε καθηλωμένη χθες τη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε ο 52χρονος Αιγιώτης στους ρεπόρτερ του Πρώτου Θέματος, Δημήτρη Πώποτα και Άρια Καλύβα, έπειτα από δική του αίτηση.

Στη διάρκεια της παρ’ ολίγον τραγικής υπόθεσης ο 52χρονος άνεργος δράστης τραυμάτισε τον 51χρονο διευθύνοντα σύμβουλο και ιδιοκτήτη της εταιρείας, κ. Αθανάσιο Ανδριανόπουλο που κατάγεται επίσης από το Αίγιο και τον 30χρονο εργαζόμενο της εταιρείας Εμίλ Ίλεν Μαρίνοβ, βουλγαρικής υπηκοότητας.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Σισμανόγλειου νοσοκομείου Κομοτηνής, Ηρακλή Χατζηνέστορο, οι τραυματίες νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση και δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Ο  δράστης, απολυμένος από εταιρεία την εταιρεία Helesi Α.Ε. στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, εισέβαλε χθες, Πέμπτη, στη μία μετά το μεσημέρι ένοπλος με κυνηγετική καραμπίνα στο εργοστάσιο και έδειχνε αποφασισμένος για όλα.Ο δράστης, που είναι πατέρας δύο παιδιών επέλεξε αυτό τον τρόπο για να εκδικηθεί για την απόλυσή του από την εταιρεία πριν από εννέα μήνες, την οποία θεωρεί παράνομη.

Ο 52χρονος είχε απολυθεί στις 31 Αυγούστου του 2011 και η εν λόγω απόλυση, σύμφωνα με την εταιρεία, έγινε επειδή «επί μακρόν επεδείκνυε ασταθή, ανάρμοστη και παραβατική συμπεριφορά στο χώρο εργασίας».

 

Διαβάστε επίσης:

 

Αιγιώτης ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας που πυροβόλησε ο ένοπλος απολυμένος!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις