Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

ΕΠΣΑ: Διαψεύδει το Λιμνοχώρι

ΕΠΣΑ: Διαψεύδει το Λιμνοχώρι

"Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Κανένας φίλαθλος δεν μπήκε στο γήπεδο"

Ο Ίκαρος Πετρωτού εξέφρασε τα παράπονά του για την φιλοξενία του Λιμνοχωρίου στον χθεσινό αγώνα των δύο ομάδων για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαϊας. Τα παράπονα πέρασαν βέβαια και στο διαιτητικό κομμάτι, όπου η ομάδα του Πετρωτού έκανε λόγο για «σφαγιαστική» διαιτησία.

Το patragoal.gr επικοινώνησε με το παράγοντα του Λιμνοχωρίου, Γιάννη Παναγιωτόπουλο που ανέφερε για τα χθεσινά γεγονότα: «Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Κανένας φίλαθλος δεν μπήκε στο γήπεδο. Ο μόνος που κινήθηκε για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή ήμουν εγώ. Η κόκκινη κάρτα του Σπυρόπουλου δεν υπάρχει καθώς ο διαιτητής δεν είχε πρόθεση να τον αποβάλλει, αλλά να του υποδείξει κίτρινη κάρτα. Ο Σπυρόπουλος δεν έχει δεχθεί ποτέ του κόκκινη κάρτα σε επαγγελματικές κατηγορίες θα την δεχθεί τώρα σε Α1 τοπικό;

Όσον αφορά για την διαιτησία, το γκολ το δεύτερο είναι καθαρό και μάλλον τους πείραξε που μπήκε στο 93’. Αν κάποια ομάδα έπρεπε να είχε παράπονα αυτή θα ήταν το Λιμνοχώρι καθώς δεν μας έδωσαν δύο καθαρά πέναλτι. Έχουμε μάθει όλοι την καραμέλα και την πιπιλάμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters