Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Παναιγιάλειος: Σήμερα το ραντεβού Γ.Παπαπέτρου με το Δήμαρχο Αιγιαλείας

Παναιγιάλειος: Σήμερα το ραντεβού Γ.Παπα...

Για να συζητήσουν θέματα της ομάδας που χρήζουν λύσης ή συμφωνίας

Μία σημαντική συνάντηση για τον Παναιγιάλειο αναμένεται να έχει σήμερα, η διοίκηση του Παναιγιαλείου. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Αιγιώτικης ομάδας Γιάννης Παπαπέτρου, θα συναντηθεί με το δήμαρχο Αιγιάλειας, Στάθη Θεοδωρακόπουλο, για να συζητήσουν θέματα της ομάδας που χρήζουν λύσης ή συμφωνίας προκειμένου ο σύλλογος να διεκδικήσει την άνοδο, απαλλαγμένος από κάποια προβλήματα που δεδομένα δυσκολεύουν την προσπάθειά του.

Το ραντεβού είχε αρχικά οριστεί για την Τσικνοπέμπτη, όμως αναβλήθηκε για να πραγματοποιηθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την 1η Μαρτίου.

Μεταξύ άλλων η ατζέντα της συνάντησης θα συμπεριλαμβάνει και το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου, όπως και αυτό της χρήσης του δημοτικού σταδίου το οποίο έχει προκαλέσει τριγμούς ανάμεσα στους διοικούντες και τους ανθρώπους του δήμου. Από κει και πέρα, στο αγωνιστικό μέρος, οι "μελανόλευκοι" επέστρεψαν στο γήπεδο μετά το καθιερωμένο ρεπό της Δευτέρας και ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την δύσκολη έξοδο της Κυριακής, κόντρα στον Ατρόμητο Λάππα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters