Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήμος Ερυμάνθου: Διασφαλισμένη μέχρι το τέλος της χρονιάς η μεταφορά των μαθητών

Δήμος Ερυμάνθου: Διασφαλισμένη μέχρι το ...

Όπως  είναι γνωστό, μετά από απόφαση  του αρμόδιου Υπουργείου Εσωτερικών, η σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας  και ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών  έχει παραταθεί έως το τέλος Φεβρουαρίου 2012. Επειδή  πολλοί γονείς και μαθητές, που ανήκουν  σ΄ αυτή την κατηγορία – ειδικότερα του Δήμου Ερυμάνθου – ανησυχούν  για το «μέλλει γενέσθαι» και  εάν την 1η Μαρτίου θα υπάρχουν διαθέσιμα μέσα για τη μεταφορά των μαθητών, ενημερώνουμε τα εξής:

Μετά  από αίτημα της Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, έγινε αποδεκτή από το Υπουργείο  η πρόταση να παραταθεί το σημερινό καθεστώς μεταφοράς των  μαθητών  έως το τέλος της σχολικής περιόδου.

Έτσι, μετά τη σχετική απόφαση (Νομοθετική ρύθμιση), η μεταφορά των μαθητών θα συνεχιστεί κανονικά με τα σημερινά μέσα (ΚΤΕΛ, ΤΑΞΙ, κλπ.) και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους γονείς και μαθητές.

Σημειωτέον  ότι σε ότι αφορά στο Δήμο Ερυμάνθου  και ανεξάρτητα από τη θετική έκβαση της υπόθεσης, έχουν ήδη ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες (Διεθνής διαγωνισμός, αξιολόγηση και επιλογή μεταφορικών φορέων, προσυμβατικό έλεγχο, κλπ.) και έχει προγραμματιστεί η υπογραφή των συμβάσεων με το ΚΤΕΛ Αχαΐας και ιδιώτη αυτοκινητιστή για αυτή την εβδομάδα.

Είναι προφανές μετά την παράταση που δόθηκε και εφ’ όσον συμφωνήσουν και  οι μειοδότες του διαγωνισμού (ΚΤΕΛ, ιδιώτης), ότι δεν χρειάζεται να προχωρήσουμε στην υπογραφή των σχετικών συμβάσεων. Σε κάθε όμως περίπτωση η μεταφορά των μαθητών έως το τέλος της σχολικής περιόδου, είναι πλέον διασφαλισμένη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις