Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σκαρμέας: Το Καρναβάλι φέτος "εξαφανίστηκε" από τις συνοικίες

Σκαρμέας: Το Καρναβάλι φέτος "εξαφα...

Δριμεία κριτική στην δημοτική αρχή από τον πρώην Αντιδήμαρχο

Δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή της Πάτρας, στην οποία καταλόγισε οργανωτικές αστοχίες και βαριές παραλείψεις στο φετινό Καρναβάλι, άσκησε σε συνέντευξη του σήμερα το πρωί στον "Αντέννα Πάτρας 105,3" ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και δημοτικός σύμβουλος Αλέξης Σκαρμέας.

Ο κ Σκαρμέας τόνισε ιδιαίτερα ότι οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, δεν εξαπλώθηκαν σ' όλη την πόλη και εστίασαν απλώς στην πλατεία Γεωργίου και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. "Το Καρναβάλι εξαφανίστηκε απο τις συνοικίες της Πάτρας", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκαρμέας. Προσθέτοντας ότι τελικώς εκείνοι που διέσωσαν το φετινό Καρναβάλι "ήσαν οι χιλιάδες καρναβαλιστές, τα πληρώματα, ο απλός κόσμος που με την συμμετοχή του κράτησε ψηλά τον θεσμό".

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, σε ό,τι αφορά στον μικρότερο αριθμό επισκεπτών που ήρθαν φέτος στην πόλη συμφώνησε ότι η κρίση έπαιξε τον ρόλο της, πλην όμως, σημειώσε ότι τα Χιονοδρομικά Κέντρα και άλλοι προορισμοί, όπως το Ρέθυμνο, όπου και εκεί διοργανώθηκαν καρναβαλικές εκδηλώσεις, είχαν, αναλογικώς, οφέλη μεγαλύτερα απο εκείνα της Πάτρας σε προσέλκυση επισκεπτών.

"Πρέπει να κατανοήσουμε ότι το Καρναβάλι είναι βαριά βιομηχανία για την Πάτρα και ότι κάθε ευρώ που δαπανάται για την οργάνωση του επιστρέφει πολλαπλάσιο στην πόλη. Το φετινό Καρναβάλι δεν είχε στόχευση, δεν είχε προσανατολισμό και ήταν απελπιστικά υποτονικό", είπε ο κ. Σκαρμέας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις