Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πρωινή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου

Πάτρα: Πρωινή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στο ...

Για την κατάργηση των μικροβιολογικών εργαστηρίων

Κινητοποίηση στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου την Τρίτη το πρωί με αφορμή την κατάργηση των μικροβιολογικών εργαστηρίων του Ιδρύματος, πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα συνδικάτα που συμμετέχουν στην κινητοποίηση αναφέρουν τα εξής:

"Νέα βάρη στις πλάτες των ασφαλισμένων έρχεται να προσθέσει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με το κλείσιμο των μικροβιολογικών εργαστηρίων του ΙΚΑ. Στα πλαίσια του ΕΟΠΥΥ με το κλείσιμο των εργαστηρίων ή την έλλειψη αντιδραστηρίων δεν θα γίνονται πλέον σοβαρές εξετάσεις μετατρέποντάς τα σε αιμοληπτήρια.

Έτσι στρέφουν τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, αναγκάζοντάς τους με αυτόν τον τρόπο να πληρώνουν το χαράτσι συμμετοχής 15% ή και ολόκληρη τη συμμετοχή των εξετάσεων εκείνων, που δεν έχουν κοστολογηθεί με δημόσιο τιμολόγιο.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τις γυναίκες σε κοινή πάλη για ένα ενιαίο, καθολικό, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας και πρόνοιας.

Όλοι στην κινητοποίηση των ταξικών συνδικάτων και συνταξιουχικών οργανώσεων την Τρίτη 28/02, στις 9π.μ, στο ΙΚΑ Αγίου Αλέξη."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις