Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αίγιο: Καρναβαλικές επισκέψεις σε παιδιά

Αίγιο: Καρναβαλικές επισκέψεις σε παιδιά

Από την πρόεδρο και μέλη της ΔΗΚΕΠΑ

Το Βρεφονηπιακό Σταθμό-Νηπιαγωγείο “Baby-House” καθώς και το 10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου επισκέφθηκε η πρόεδρος και μέλη της ΔΗΚΕΠΑ το πρωί της Παρασκευής. Η επίσκεψη έγινε με σκοπό να παραδοθεί στο νηπιαγωγείο το βραβείο που κέρδισε το καρναβαλικό γκρουπ με τίτλο «Το Τρένο της Χαράς», με το οποίο πήραν μέρος τα νήπια του «Baby-House» στην Παιδική Καρναβαλική Παρέλαση της 19ης Φεβρουαρίου, αλλά και να απονεμηθεί το βραβείο έκπληξη της Κριτικής Επιτροπής του Καρναβαλιού στο 10ο Δημοτικό Σχολείο που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς..

Τα νήπια του «Baby-House» δέχθηκαν με χαρά την επίσκεψη των μελών της ΔΗΚΕΠΑ Δημήτρη Ηλιόπουλου, Βασίλη Μανουηλίδη και της προέδρου Βασιλικής Ψυχράμη καθώς και το όμορφο αναμνηστικό δώρο που φιλοτέχνησε ο ζωγράφος Νίκος Λυριντζής.

Η κα Ψυχράμη συνομίλησε με την υπεύθυνη του Βρεφονηπιακού Σταθμού, Φανή Σωτηροπούλου, και εξήγησε τους λόγους που το βραβείο δεν παραδόθηκε την ημέρα της παρέλασης, και οι οποίοι οφείλονταν σε τυπογραφικό λάθος της Επιτροπής.

Η επίσκεψη των μελών της ΔΗΚΕΠΑ στο 10ο Δημοτικό Σχολείο του Αιγίου χαροποίησε ιδιαίτερα τους μαθητές, καθώς το βραβείο αφορούσε την οικονομική υποστήριξη από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση ημερήσιας εκδρομής, που θα διοργανώσει το σχολείο. Το ποσό που θα δοθεί, μόλις αποφασιστεί η εκδρομή είναι αυτό των 400 ευρώ.

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής του σχολείου  Γιώργος Μούρτζης ευχαρίστησαν τα μέλη της ΔΗΚΕΠΑ και δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι τόσο από την δική τους επιτυχία όσο και από την γενικότερη επιτυχία του Παιδικού Καρναβαλιού Αιγιάλειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις