Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολυμπία Οδός: Οδηγίες για την Κυκλοφορία κατά τo «Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας»

Ολυμπία Οδός: Οδηγίες για την Κυκλοφορία...

Απο Ελευσίνα έως Πάτρα

Αυξημένη, αναμένεται να είναι η κυκλοφορία, λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας: Κατά την έξοδο κυρίως από το μεσημέρι της Παρασκευής 24.02.2012 και από το πρωί του Σαββάτου 25.02.2012 και κατά την επιστροφή κυρίως μετά το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας 27.02.2012.

Για το τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την Ελευσίνα έως την Κόρινθο, επισημαίνεται ότι η κίνηση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), εκτός από το ότι απαγορεύεται σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ., δημιουργεί σημαντικά προβλήματα τόσο στην πρόσβαση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, όταν αυτό απαιτηθεί, όσο και στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς τα «παρανόμως» κινούμενα επί της ΛΕΑ οχήματα, εντάσσονται “βίαια” στη λοιπή κυκλοφορία προκαλώντας σοβαρότατες τριβές και πτώση της κυκλοφοριακής ικανότητας του αυτοκινητόδρομου καθώς και κινδύνους στην οδική ασφάλεια.

Όσον αφορά στην Κορίνθου-Πατρών, στις περιοχές των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μακράς διάρκειας, ενδέχεται κατά τις ώρες της μεγάλης κυκλοφοριακής αιχμής να υπάρξουν καθυστερήσεις. Εφόσον απαιτηθεί και με εντολή της αρμόδιας Τροχαίας, μπορεί να εφαρμοστούν τοπικές εκτροπές ή ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση έργων και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή καθ’ όλο το ταξίδι τους αλλά και ειδικότερα κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές, καθώς και να κάνουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις