Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Καταψήφιση προϋπολογισμού του Οργανισμού ή αλλιώς στο ίδιο έργο θεατές...

Καταψήφιση προϋπολογισμού του Οργανισμού...

Του Σπύρου Πολίτη Δημοτικού Συμβούλου Πατρεών "Νέοι Άνθρωποι-Νέα Πόλη"

Δυστυχώς σήμερα, όπως και σε παρόμοιες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, βρισκόμαστε απέναντι σε ένα "κατηγορώ" χωρίς ουσία και βάση. Για άλλη μια φορά το εκβιαστικό δίλλημα "δεν ψηφίζεις προϋπολογισμό, δεν πληρώνονται οι προμηθευτές " έχει προβληθεί στην επιφάνεια.

Όμως αυτό είναι το φαινόμενο και  η ουσία είναι αλλού αφού τα πράγματα έχουν δύο όψεις…

Σε σχέση με την καταψήφιση του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ του Δήμου Πατρέων από την αντιπολίτευση, είναι προφανές ότι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, που εσκεμμένα προβάλλεται, είναι η δυσκολία για την πληρωμή των συναλλασσομένων με τον Πολιτιστικό Οργανισμό .

Το ΑΙΤΙΑΤΟ βρίσκετε αλλού και συγκεκριμένα στα λάθη της Δημοτική αρχής και του Προέδρου του Οργανισμού όσον αφορά τόσο στον απολογισμό του 2011 και επίσης στην ουσιαστική ανάλυση του προϋπολογισμού, στις επιμέρους δράσεις…

Φυσικά όλα αυτά δεν γίνονται τυχαία αλλά οφείλονται κυρίως στον αυταρχισμό του Προέδρου και ακόμα σημαντικότερα στην γενικότερη απαξίωσή του, προς τα αιρετά όργανα όπως το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και προς το ίδιο το Δ.Σ του Οργανισμού, του οποίου υποτιμά τον ρόλο και αγνοεί τον λόγο.

Αν μάλιστα κάποιος ασχοληθεί με την ουσία και τις διαδικασίες που ακολουθούνται στην διαχείριση του Οργανισμού θα αντιληφθεί εύκολα για ποιο λόγο έχουν «ξεσηκωθεί και οι πέτρες» εναντίων του Προέδρου.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις