Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Καταψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δημοτικού Πολιτιστικού Οργανισμού

Πάτρα: Καταψηφίστηκε ο προϋπολογισμός το...

Απολογισμό πεπραγμένων ζητούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης

Δεν πέρασε, τελικά, από το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, ο προϋπολογισμός του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Είκοσι δημοτικοί σύμβουλοι τον καταψήφισαν, ένας απήχε της ψηφοφορίας, ενώ 18 σύμβουλοι τον υπερψήφισαν.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος, διατυπώθηκαν ενστάσεις τόσο από την αντιπολίτευση, όσο και από τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους,  τόσο για το γεγονός ότι δεν υπήρξε απολογισμός πεπραγμένων, όσο και προγραμματισμός της δράσης του Οργανισμού για το 2012.

Όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση ο προϋπολογισμός του Πολιτιστικού Οργανισμού, που παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν συνοδευόταν από εισηγητική έκθεση για τους στόχους και τις κατευθύνσεις της πολιτιστικής δράσης του Δήμου.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των διαφωνούντων. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της δημοτικής συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης και μέλους του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού, Τασίας Μανωλοπούλου: «Αρνούμαι να κάνω τη λογίστρια. Ο κ. Σκιαθάς μας έφερε να εγκρίνουμε έναν πίνακα με αριθμούς, χωρίς να εξηγεί τι σχεδιάζει να κάνει το νέο έτος».

Ζήτημα τίθεται από την αντιπολίτευση και για τον απολογισμό δράσης του Οργανισμού το 2011, ο οποίος δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί.

Το θέμα του προϋπολογισμού αναμένεται να έρθει εκ νέου προς έγκριση σε προσεχή συνεδρίαση του Σώματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις