Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανάστατοι οι καταστηματάρχες για το πάρτι στο στάδιο του Απόλλωνα

Πάτρα: Ανάστατοι οι καταστηματάρχες για ...

Είναι αποφασισμένοι να απευθυνθούν στις αρμόδιες Αρχές

Στο πόδι βρίσκονται οι καταστηματάρχες της Πάτρας που δραστηριοποιούνται στο χώρο της διασκέδασης, μετά την ανακοίνωση της διοργάνωσης καρναβαλικού πάρτι το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς, στο κλειστό στάδιο του Απόλλωνα στην Περιβόλα. Το θέμα απασχολεί τη διοίκηση του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής, ο οποίος αναμένεται να κινηθεί προς τις αρμόδιες Αρχές.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του πάρτι, στην εκδήλωση θα εμφανιστούν οι «Μηδενιστής & Demy, Playmen, STAN, OTHERVIEW, η εκρηκτική SHAYA, Slick Beats, DJ JEFF, και ο γνωστός Dj και μουσικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Μιλώντας στο thebest.gr ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Γιώργος Κοτοπούλης εκφράζει τις έντονες επιφυλάξεις του, τόσο για την καταλληλότητα του χώρου, ώστε να φιλοξενήσει μια τέτοια είδους εκδήλωση, όσο και για το εάν επιτρέπεται να πωλείται αλκοόλ.

«Προσφέρεται ο χώρος του σταδίου για ένα τέτοιο πάρτι; Επιτρέπεται άραγε, στο κλειστό να πωλείται αλκοόλ; Υπάρχει άδεια από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Υγειονομικό για αυτή την εκδήλωση;» διερωτάται ο κ. Κοτοπούλης.

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης, τονίζει ότι μια τέτοια είδους εκδήλωση θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για την τοπική οικονομία και τους δοκιμαζόμενους επαγγελματίες εστίασης. Εξάλλου, όπως σημειώνει ο κ. Κοτοπούλης: «Η Πάτρα διαθέτει χώρους κατάλληλους και από άποψη ασφαλείας και από άποψη αισθητικής, που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις» για να συμπληρώσει πως: «Θα πρέπει να στηριχθούν αυτοί οι χώροι  για να μην κλείσουν».

Το θέμα θα εξεταστεί από το Σύλλογο Εστίασης κατά την αυριανή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου θα αποφασιστούν όλες οι νομικές και άλλες ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσει ο Σύλλογος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις