Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

H Ενωτική Κίνηση Πάτρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

H Ενωτική Κίνηση Πάτρας έκοψε την πρωτοχ...

Αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις για την πορεία της της Εν.Κι.Πα στα δημοτικά δρώμενα της πόλης

Η Ενωτική  Κίνηση Πάτρας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού, στα γραφεία Ρήγα Φεραίου και Ερμού.

Τά μέλη και οι φίλοι της παράταξης αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις για την πορεία της της Εν.Κι.Πα στα δημοτικά δρώμενα της πόλης, επανεπιβεβαιώνοντας τις αρχές και τις θέσεις μας, που καθημερινά δικαιώνονται και βρίσκουν ανταπόκριση σε όλο και περισσότερους Πατρινούς.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι κανείς από τους δεκάδες παραβρισκόμενους δεν ασχολήθηκε με τα έργα και τις ημέρες του νυν δημάρχου και της δημοτικής αρχής, καταδεικνύοντας με τον κατηγορηματικότερο τρόπο ότι η πόλη μας δεν έχει να περιμένει το παραμικρό από την συμπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου στο χρόνο που απομένει έως τις Δημοτικές εκλογές.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρης Κατσικόπουλος όσο και όλα τα μέλη και οι φίλοι  της Ενωτικής Κίνησης, δεσμεύτηκαν ακόμη μία φορά να συνεχίσουν την δημιουργική παρουσία και παρέμβαση τους με θέσεις και προτάσεις, όπως πάντα κάνει η Κίνηση μας, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των πολιτών του νέου μεγάλου Δήμου Πατρέων σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για όλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις