Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι εγκατεστημένες επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕ είχαν εγκαίρως ενημερώσει την Περιφέρεια για την κακή κατάσταση του δρόμου

Οι εγκατεστημένες επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕ ...

Ανακοίνωση με αφορμή το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες

Με αφορμή το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 17/2/2012 στην οδό σύνδεσης της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών με την Ε.Ο. Πατρών Πύργου, στο ύψος του Θεριανού, το Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΑ, εκφράζει την λύπη του για τον τραυματισμό ενός ατόμου  - το οποίο μάλιστα είναι στέλεχος εγκατεστημένης επιχείρησης στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών -  μαζί με τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση. Παράλληλα, το Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΑ με αφορμή αυτό το γεγονός και άλλα παρόμοια τροχαία ατυχήματα που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν στην συγκεκριμένη περιοχή, θέτει για μια ακόμα φορά υπόψη των αρμόδιων αρχών το πρόβλημα της κακής συντήρησης του οδοστρώματος και της προβληματικής απορροής των υδάτων, που έχει ως αποτέλεσμα την ολισθηρότητα και τον σχηματισμό πάγου στη συγκεκριμένη περιοχή.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου οφείλει να κάνει γνωστό ότι από τις 19 Οκτωβρίου 2011 είχε ενημερώσει με επιστολή του τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους των Δήμων Πατρέων και Δυτικής Αχαΐας, για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος, προειδοποιώντας για τους κινδύνους πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων που υπάρχουν σε έναν δρόμο μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου με βαρέα οχήματα και πλήθος εργαζομένων και επισκεπτών που κινούνται καθημερινά από και προς την ΒΙΠΕ Πατρών.

Επίσης, το ίδιο πρόβλημα είχε αναδειχθεί και σε πρόσφατη συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής της ΒΙΠΕ Πατρών, στην οποία συμμετέχει το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΑ κ. Γιώργος Κολλιόπουλος.

Αν και αρμόδια για την εξακρίβωση των συνθηκών πρόκλησης του σημερινού ατυχήματος είναι η Τροχαία, το Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΑ εκτιμά ότι θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η κακή κατάσταση του ασφαλτοτάπητα του δρόμου σύνδεσης της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών με την Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, ειδικά στο συγκεκριμένο σημείο, όπως και τα φραγμένα φρεάτια απορροής υδάτων, λόγω των οποίων το νερό που λιμνάζει δημιουργεί κινδύνους, ειδικά σε συνθήκες παγετού.

Το Δ.Σ. του ΣΕΒΙΠΑ επισημαίνει για μια ακόμα φορά την ανάγκη άμεσων τεχνικών παρεμβάσεων στον δρόμο σύνδεσης της ΒΙΠΕ Πατρών με την Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, θέτοντας τις αρμόδιες αρχές ενώπιον των ευθυνών τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις