Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη 50χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση με τον ένα τόνο χασίς στον Πατραϊκό

Συνελήφθη 50χρονος που εμπλέκεται στην υ...

Σε περιοχή της Λευκάδας

Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης της κατασχεθείσας ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, η οποία βρέθηκε εντός του ταχυπλόου «ΗΛΙΟΣ» Τ.Ι. 310, αυτή ανέρχεται σε χίλια τριακόσια (1.300) δέματα, που περιείχαν αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους χιλίων διακοσίων ογδόντα τεσσάρων κιλών και πεντακοσίων σαράντα ενός γραμμάριων (1.284,541).

Σε περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και κατόπιν έρευνας παρουσία Εισαγγελέα Υπηρεσίας Λευκάδας, στον περίφρακτο χώρο όπου φυλασσόταν το ταχύπλοο σκάφος «ΗΛΙΟΣ» Τ.Ι. 310, στη Λευκάδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τρέιλερ το οποίο χρησιμοποιούταν για τη μεταφορά του σκάφους, ένα αποσπώμενο κάθισμα και το προστατευτικό του κάλυμμα. Κατά την έρευνα συνελήφθη επίσης 50χρονος ημεδαπός ο οποίος εκμεταλλευόταν τον περίφρακτο χώρο και φέρεται ότι συνδέεται με την υπόθεση.

Ο ανωτέρω 50χρονος συλληφθείς, καθώς και ο 42χρονος οδηγός του οχήματος που συνελήφθη την 15/02/2012 στο Αντίρριο και φέρεται να είναι ο παραλήπτης της ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ο οποίος διέταξε την κράτησή τους και την επαναπροσαγωγή τους την 20/02/2012.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις