Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αποκολλήθηκε τοιχοποιία στην Παλιοβούνα, προβλήματα στην κυκλοφορία

Αποκολλήθηκε τοιχοποιία στην Παλιοβούνα,...

Επιφυλακή και για τα Φράγματα στην Ηλεία

Τμήματα από παλαιά τοιχοποιία που βρίσκεται σε ύψος 30 μέτρων σε απότομο πρανές αποκολλήθηκαν στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στην περιοχή της Παλιοβούνας, με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στην κυκλοφορία. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως συνεργεία της Περιφέρειας ώστε να προχωρήσουν σε εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος και παράλληλα να αποξηλώσουν το υπόλοιπο τμήμα της τοιχοποιίας. Να σημειωθεί ότι ύστερα από αυτοψία κλιμακίου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Υφαντή, τοποθετήθηκε ειδική σήμανση για τον περιορισμό του πλάτους της οδού.

Ταυτόχρονα από σήμερα το πρωί (Πέμπτη) άρχισαν οι εργασίες καθαίρεσης της παλιάς τοιχοποιίας, γεγονός που σημαίνει την περιοδική και προσωρινή, ανά 15λεπτο, διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ώστε η εθνική οδός να αποδοθεί σε κανονική κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν και ασφαλής για τους οδηγούς.

Στο μεταξύ, με εντολή του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα έχουν τεθεί σε 24ωρη επιφυλακή τα κλιμάκια παρακολούθησης της στάθμης των Φραγμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας ενώ για τον ίδιο λόγο σε επιφυλακή βρίσκονται και μηχανικοί της Περιφέρειας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις