Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στα ΤΕΙ – Τι λαμβάνει η Δυτική Ελλάδα

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στα ΤΕΙ – Τι λα...

Συνολικά θα καλυφθούν 300 θέσεις σε όλη τη χώρα

Την απόφαση για την πλήρωση 300 θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού σε ΤΕΙ κοινοποίησε χθες το υπουργείο Παιδείας με την υπογράμμιση ότι η κατανομή των θέσεων θα γίνει με απόφαση του κάθε Συμβουλίου. Οι πιστώσεις αυτές ισοδυναμούν με θέσεις απασχόλησης 9 μηνών για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού με σχέση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε ΤΕΙ και στην ΑΣΠΑΙΤΕ, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των τμημάτων.

Οι περισσότερες θέσεις δίνονται στο ΤΕΙ της Αθήνας (40) και το ΤΕΙ Κρήτης (32) και οι υπόλοιπες ως εξής: Δ. Μακεδονίας (5), Ηπείρου (22), Θεσσαλονίκης (10), Ιονίων Νήσων (17), Καβάλας (28), Καλαμάτας (12), Λαμίας (15), Λάρισας (25), Μεσολογγίου (13), Πάτρας (14), Πειραιά (28), Σερρών (8), Χαλκίδας (14) και ΑΣΠΑΙΤΕ (17).

Το υπουργείο επισημαίνει προς τα ιδρύματα ότι έχουν την ευχέρεια να αξιοποιήσουν τις διατιθέμενες πιστώσεις προσλαμβάνοντας για κάθε πίστωση περισσότερους από έναν εκπαιδευτικούς με την προϋπόθεση ο συνολικός αριθμός εβδομαδιαίας απασχόλησής τους να μην υπερβαίνει το ανώτατο προβλεπόμενο για κάθε κατηγορία εβδομαδιαίο ωράριο διδασκαλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις