Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Θέλω ν’ ακουστείς» - Διαδικτυακό βήμα λόγου από τον Ν. Παπαδημάτο

«Θέλω ν’ ακουστείς» - Διαδικτυακό βήμα λ...

Ο πολιτευτής της ΝΔ εγκαινίασε την ιστοσελίδα www.dikaiomastinelpida.gr

Σε μία κατάμεστη από κόσμο κάθε ηλικίας αίθουσα, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Παπαδημάτος, εγκαινίασε χθες στον πολυχώρο ΙΝΤΕΑΛ στην Πάτρα, ένα πρωτότυπο και ελεύθερο  βήμα διαδικτυακού λόγου στην ιστοσελίδα www.dikaiomastinelpida.gr . Στην ομιλία του ο κ. Παπαδημάτος ξεκίνησε σχολιάζοντας τις κρίσιμες εξελίξεις των τελευταίων ημερών, τονίζοντας πως «οι Έλληνες ραγίσαμε» και πως μέσα σε όλη αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση «καλούμαστε να σμιλέψουμε το μέλλον μας».

Εν συνεχεία, έδωσε πιο προσωπικό τόνο, καθώς περιέγραψε την εσωτερικό του προβληματισμό όλο αυτό το διάστημα για το εάν θα έπρεπε να βγει μπροστά και να πάρει πρωτοβουλίες.

«Σε όλη μου την πορεία υπήρξα μαχητής. Θεωρώ ύψιστο χρέος να είμαι παρόν και σε αυτήν την μάχη, την πιο κρίσιμη στην σύγχρονη ιστορία της πατρίδας.», σημείωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Βγαίνω λοιπόν μπροστά, με πρωταρχικό μου μέλημα να ακούσω, να αφουγκρασθώ τα προβλήματα και τα αδιέξοδα, τις αδικίες και τις αντιδράσεις. Θέλω να νοιώσω την Οργή, αλλά και να εξερευνήσω την Σιωπή.»

«Έτσι λοιπόν, πήρα την απόφαση και έφτιαξα έναν Τοίχο», ανήγγειλε ο κ. Παπαδημάτος, περιγράφοντας την χρησιμότητα του διαδικτύου σε αυτήν την προσπάθειά του να δώσει ελεύθερο βήμα λόγου σε όλους τους πολίτες. Εκείνη την ώρα, ξεκίνησε και η live ανάρτηση του νέου ιστότοπου www.dikaiomastinelpida.gr , όπου φιλοξενούνται ήδη απόψεις πολλών πολιτών που είχαν σταλθεί στο mail της ιστοσελίδας.

«Οι πολιτικοί σε αυτήν την χώρα, πρέπει επιτέλους να μάθουν και να ακούν –και όχι μονάχα να ομιλούν, να τάζουν και να αγνοούν» υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής, καλώντας όλους τους πολίτες να εκμεταλλευθούν αυτόν τον διαδικτυακό Τοίχο για να εκφρασθούν ελεύθερα.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, έλαβε χώρα ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, μεγάλο κομμάτι του οποίου, το αποτελούσε νεολαία. Πολλοί ήταν αυτοί που απηύθυναν ερωτήσεις, αρκετές ιδιαίτερα αιχμηρές. Ξεχώρισε η ερώτηση ενός φοιτητή, ο οποίος τόνισε εμφατικά: «Γιατί να σας πιστέψουμε;». Εκεί, ο κ. Παπαδημάτος, αφού σημείωσε πως αυτή ήταν η πιο εύστοχη ερώτηση της βραδιάς και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι σε όλη του την πορεία παρέμεινε πιστός σε αξίες έχοντας πληρώσει βαρύ τίμημα γι’ αυτό, υπογράμμισε: «Δεν σε καλώ φίλε μου να με πιστέψεις –σε καλώ να με παρακολουθήσεις και να με κρίνεις αναλόγως. Γι’ αυτό άλλωστε δίνω και αυτό το βήμα λόγου, χωρίς να προτάσσω τις δικές μου θέσεις. Διότι πιστεύω ότι ήρθε η ώρα ν’ ακουστείς εσύ –και θέλω να μπορείς!».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, οι εκατοντάδες Πατρινοί που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, αποχωρούσαν εντυπωσιασμένοι από το πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα του κ. Παπαδημάτου, σχολιάζοντας ότι «πρόκειται για τολμηρή και ρισκαδόρικη κίνηση για έναν πολιτικό.

Μάλιστα, ιδιαίτερη μνεία γινόταν για την κατηγορία με την ονομασία «Ο Παπαδημάτος στο απόσπασμα», όπου καλούνται οι χρήστες του site να κάνουν ακριβώς αυτό: να τον στήσουν με τα σχόλιά τους στο απόσπασμα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις