Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: «Αντίστροφη μέτρηση…»

Ν. Παπαδημάτος: «Αντίστροφη μέτρηση…»

"Ο Αντώνης Σαμαράς τράβηξε την Ελλάδα από το χέρι για να μη βρεθεί στο χάος", δηλώνει ο πολιτευτής της ΝΔ

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ Αχαΐας κ. Νίκος Παπαδημάτος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σχετικά με την υπερψήφιση των μέτρων για τη νέα δανειακή σύμβαση:

«Ο Αντώνης Σαμαράς τράβηξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα την Ελλάδα από το χέρι για να μη βρεθεί στο χάος. Έκανε την σωτήρια κίνηση για να μη βρεθεί στο χάος. Έκανε την σωτήρια κίνηση και ‘’μάτωσε’’, διότι ήλθε στη δύσκολη θέση της διαγραφής 21 βουλευτών της Ν.Δ οι οποίοι, ως γνωστόν, καταψήφισαν την δανειακή σύμβαση.

Ο δρόμος προς τον γκρεμό, που όλως περιέργως επελέγη από τον τέως Πρωθυπουργό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργο Παπανδρέου, ανακόπηκε από τον Αντώνη Σαμαρά, που πρόταξε το εθνικό συμφέρον, έστω κι αν πρόσκαιρα, δημιουργείται σκηνικό μουδιάσματος στο εσωτερικό της Ν.Δ.»

Εν συνεχεία, ο κ. Παπαδημάτος υπογραμμίζει: «Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για παροδική αναταραχή. Όσοι υπερψήφισαν την δανειακή σύμβαση, αλλά και όσοι την καταψήφισαν, έχουν καταγραφεί ως αταλάντευτα αντιμνημονιακοί πατριώτες, που όμως είχαν διαφορετική προσέγγιση στην κρίσιμη ψηφοφορία.

Από κει και πέρα προείχε η τήρηση κανόνων και αρχών, που διέπουν την λειτουργία των οργάνων της Ν.Δ και αυτό έπραξε με συναίσθημα ευθύνης ο Αντώνης Σαμαράς.

Σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Η Ελλάδα παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική της κρίσης χρέους κ ο Πρόεδρος της Ν.Δ έχει πείσει, καθώς όλες οι εκτιμήσεις του έχουν επαληθευτεί, ότι το κόμμα μας διαθέτει την ‘’συνταγή’’ για να αντιμετωπίσουμε την μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας μας. Την επιβίωση μας αρχικά και την αναδημιουργία μας; Μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.»

Και ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, τονίζει τα κάτωθι:

«Εκ των πραγμάτων η ‘’ειδικού σκοπού’’ Κυβέρνηση Παπαδήμου μετράει αντίστροφα την παραμονή της στην εξουσία και η προσφυγή στις κάλπες αποτελεί μονόδρομο. Ο όποιος ανασχηματισμός της έχει πλέον λιγότερη σημασία μπροστά στην αδήριτη ανάγκη των εκλογών. Μπροστά στη βούληση, τη δύναμη και τη γνώση του Αντώνη Σαμαρά, να δώσει πάλι ελπίδα και προοπτική στον Ελληνικό λαο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις