Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μαρία Κυριακοπούλου: Η συνείδησή μου, υπαγόρευσε τη στάση μου στη Βουλή

Μαρία Κυριακοπούλου: Η συνείδησή μου, υπ...

Η διαγραφείσα από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ δηλώνει αταλάντευτη στη μέχρι σήμερα στάση της

Αποφασισμένη να συνεχίσει αταλάντευτη την πορεία της, μέσα και έξω από τη Βουλή, δηλώνει η διαγραφείσα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Αχαΐας Μαρία Κυριακοπούλου. Η βουλευτίνα μιλώντας στο thebest.gr, την επομένη της διαγραφής της, δηλώνει ότι η στάση της – να απέχει από την ψηφοφορία για το νέο Μνημόνιο - υπαγορεύτηκε από τη συνείδησή της.

Όπως σημειώνει η κυρία Κυριακόπουλου, η διαδικασία του κατεπείγοντος με την οποία ήρθε στη Βουλή το Μνημόνιο, δεν της επέτρεψε να εκφράσει τους προβληματισμούς της, ούτε να αιτιολογήσει τη ψήφο της.

Όπως επισημαίνει η Μαρία Κυριακοπούλου στο νέο Μνημόνιο υπάρχουν θετικά στοιχεία, όπως οι θεσμικές αλλαγές, αλλά και αρνητικά όπως η απορρύθμιση της αγοράς εργασίας και οι απολύσεις.

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής υπογραμμίζει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες τις της δυνάμεις τις θεσμικές αλλαγές, για τις οποίες άλλωστε και η ίδια έχει παλέψει, όπως για παράδειγμα το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα μοιράζει τα βάρη αναλογικά στους πολίτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις