Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κυκλοφοριακή ρύθμιση στο κέντρο της πόλης

Πάτρα: Κυκλοφοριακή ρύθμιση στο κέντρο της πόλης

Λόγω εργασιών

Από το Τμήμα  Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών  του Δήμου Πατρέων γνωστοποιούνται οι  ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Η προσωρινή  μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας  οχημάτων, επί της δυτικής πλευράς  της οδού Κανακάρη, έμπροσθεν πολυκατοικίας  επί της οδού Κανακάρη 68, λόγω τοποθέτησης  κάδου μπάζων, για το χρονικό διάστημα από την 13/2/12 έως και την 20/2/12. Το σημείο ευρίσκεται μεταξύ των οδών Κολοκοτρώνη και Αράτου.

Η προσωρινή απαγόρευση στάθμευσης επί της ανατολικής πλευράς της οδού Κωνσταντινουπόλεως καθώς και η μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας επί της δυτικής πλευράς της ίδιας οδού, την 11/2/12 και την 12/2/12 από 7:00π.μ. – 18:00μ.μ. για εργασίες κλαδέματος των δένδρων που φύονται εκατέρωθεν της οδού Κωνσταντινουπόλεως μεταξύ των οδών Αγίας Σοφίας και 28ης Οκτωβρίου (Καρόλου) από την Δ/νση Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Πατρέων.

Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στην συμβολή της με την οδό Σοφοκλέους, από την 13/2/12 έως και την 17/2/12, για εργασίες επισκευής φρεατίου από την ΔΕΥΑΠ.

Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας επί της ανατολικής πλευράς της οδού Κορίνθου, έμπροσθεν σεισμόπληκτου κτιρίου επί της οδού Κορίνθου 181, (μήκος παρεμπόδισης 7,00μ. και πλάτους 1,00μ.), λόγω σκαλωσιάς από την 10/2/12 έως και την 25/2/12. Η θέση ευρίσκεται μεταξύ των οδών Σατωβριάνδου και Πουκεβίλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις