Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Η Αθηνά Πατρώνη νέα πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ

Πάτρα: Η Αθηνά Πατρώνη νέα πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ

Η υποψηφιότητά της έτυχε ευρύτερης αποδοχής από το Δημοτικό Συμβούλιο

Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης  Δημαρά, Αθηνά Πατρώνη, είναι από χθες βράδυ η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου της Πάτρας. Η υποψηφιότητά της έγινε μετά από πρόταση του δημάρχου Γιάννη Δημαρά και έτυχε ευρύτερης αποδοχής του Σώματος.

Η κυρία Πατρώνη υπερψηφίστηκε από τις παρατάξεις Δημαρά, Κατσικόπουλου και Χριστόπουλου, τον Ανδρ. Τζουραμάνη, τον Δ. Αϊβαλή και τον ανεξάρτητο Παν. Παπαγιαβή, ενώ απείχαν η παράταξη Πελετίδη, ο επικεφαλής της "Ανυπότακτης Πολιτείας", Χρ. Πατούχας, καθώς και οι ανεξάρτητοι Νίκος Μακρής, Ήρα Κουρή, Απόστολος Βανταράκης και Γεωργία Χρυσανθακοπούλου.

Η κυρία Πατρώνη θα έχει αύριο το πρωί την πρώτη της συνεργασία με τα στελέχη του θεάτρου προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για την κατάσταση του φορέα, ενώ ήδη έχει κάνει επαφές για να έχει μια πρώτη εικόνα.

Η νέα πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ μιλώντας στο thebest.gr, σημείωσε ότι αναλαμβάνει σε μια δύσκολη περίοδο, ωστόσο υπογράμμισε ότι απαιτείται κέφι και δημιουργικότητα για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Περιγράφοντας το πώς θα κινηθεί στη διοίκηση του θεάτρου, είπε ότι η ίδια είναι πολίτης της Πάτρας και έτσι βλέπει και την πορεία της στο ΔΗΠΕΘΕ.

Στο πλαίσιο αυτό δήλωσε ότι είναι ανοικτή στις προτάσεις και τη συνεργασία με όλες τις παρατάξεις, αλλά και τις  δημιουργικές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις