Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Και νέα σύλληψη πολύ γνωστού Πατρινού επιχειρηματία για χρέη 5,8 εκατομμυρίων ευρώ στο δημόσιο

Και νέα σύλληψη πολύ γνωστού Πατρινού επ...

Σήμερα το απόγευμα από την Ασφάλεια της Πάτρας

Σε σύλληψη και άλλου πασίγνωστου 57χρονου Πατρινού επιχειρηματία  για οφειλές στο δημόσιο, ύψους 5,8 εκατομμυρίων ευρώ, προχώρησε σήμερα το απόγευμα η Ασφάλεια της Πάτρας. Τα χρέη έχουν να κάνουν  με  εταιρείες για τις οποίες ο εν λόγω επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι έχει κηρύξει πτώχευση από το 2009.

Ο 57χρονος,  είχε αναμιχθεί και με τα ΜΜΕ της Πάτρας ενώ η επιχειρηματική  δράση του επεκτείνεται και έξω απο την πόλη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα (8-2-2012) αργά το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 57χρονος ημεδαπός, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, ο 57χρονος συλληφθείς είναι Διευθύνων σύμβουλος μεταφορικής εταιρίας με εκκρεμή χρέη προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 5.831.602,87 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Η ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ

Είχε προηγηθεί σήμερα το πρωί η σύλληψη από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 53χρονος Έλληνας, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, ο 53χρονος συλληφθείς είναι πρώην επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης κέντρων διασκέδασης με εκκρεμή χρέη προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 123.885,50 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κατηγορίες που βαρύνουν τους συλληφθέντες  αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις