Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου Θεόδωρος Σάββερης

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συ...

Το μεσημέρι η κηδεία του

Σήμερα στις 3.30 μ.μ. κηδεύεται στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης ο γνωστός συμπολίτης Θεόδωρος Σάββερης, ένας άνθρωπος που άφησε εποχή στη λειτουργία του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου, έχοντας διατελέσει για 13 συναπτά έτη πρόεδρος του Δ.Σ. και αποχωρώντας με τη συνταξιοδότησή του. Οι αγώνες του για την τοπική αγορά αλλά και οι εύστοχες παρεμβάσεις του έλυσαν αρκετά προβλήματα του εμπορικού κόσμου, κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο Θ.Σάββερης που διατηρούσε για δεκαετίες χρυσοχοείο στην Κλ.Οικονόμου και μετά στη Σολωμού, έφυγε σε ηλικία 84 ετών, έχοντας παλέψει χρόνια με την επάρατο νόσο. Η οικογένειά του παρακαλεί, αντί άνθινων στεφάνων, να κατατεθούν στη μνήμη του χρηματικά ποσά υπέρ του "Χαμόγελου του Παιδιού".

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας, με το άγγελμα του θανάτου του, συνήλθε εκτάκτως το πρωί της Τετάρτης και εξέδωσε σχετικό ψήφισμα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας, μετά την αναγγελία θανάτου του Επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου, Θεoδώρου Σάββερη, και εκφράζοντας τη λύπη του εμπορικού κόσμου της πόλης, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή του, σήμερα  Τετάρτη 8 Μαρτίου 2012 και ώρα 10.30 τα κάτωθι:

1.Να παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία.

2.Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος αναγνωρίζοντας την αμέριστη προσφορά του στον εμπορικό κόσμο.
3.Να εκφωνήσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου επικήδειο λόγο για τον εκλιπόντα.
4.Να καταθέσει, αντί στεφάνου, ένα ποσό εις μνήμη του, στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
5.Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις