Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλημμύρισε η Αιγιάλεια -Δείτε φωτό

Πλημμύρισε η Αιγιάλεια -Δείτε φωτό

Αποκαθίστανται σιγά-σιγά οι ζημιές

Αποκαθίστανται σιγά-σιγά όσες ζημιές προκλήθηκαν από τη σφοδρή νεροποντή της Δευτέρας, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εστιάζονται στην Ανατολική Αιγιάλεια και ειδικότερα στην Αιγείρα, όπου ο χείμαρρος Θολοπόταμος προκάλεσε πλημμύρες και σοβαρές ζημιές σε σπίτια, καταστήματα, ακόμα και στο...κοιμητήριο της πόλης!

Ο φακός του filodimos.gr αποτύπωσε κάποιες από τις πιο εύγλωττες εικόνες σε παραλιακά διαμερίσματα, όπου μετά από επείγουσα επικοινωνία του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Θεοδωρακόπουλου με τους κατά τόπους προέδρους, έχει ξεκινήσει μια πρώτη εκτιμητική καταγραφή των ζημιών, ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση ως προς το μέγεθός της αλλά και ώστε να προκύψει, αν πληρούνται οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις, η κήρυξη του δήμου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Σημειώνεται πως η Παλαιά Εθνική Οδός παραμένει ανοιχτή, ενώ η Νέα Εθνική Οδός θα παραμείνει για λόγους ασφαλείας κλειστή έως το Σάββατο, καθώς σημειώθηκε κατολίσθηση μεγάλου όγκου λάσπης στο οδόστρωμα στο ύψος της Πούντας (162ο χλμ). Έτσι, τα οχήματα εκτρέπονται στην Π.Ε.Ο. μεταξύ κόμβου Πούντας και Ανατολικού Κόμβου Αιγίου, ανάλογα με το ρεύμα κυκλοφορίας.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ:

http://www.filodimos.gr/id/index.php?option=com_content&view=article&id=7687:2012-02-07-16-35-57&catid=1180&Itemid=1393

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις