Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέα επίθεση Αλ. Χρυσανθακόπουλου προς τα κόμματα της Αριστεράς

Νέα επίθεση Αλ. Χρυσανθακόπουλου προς τα...

Τη χαρακτήρισε ως «πολιτικός σκουπιδοφάγος του ΠΑΣΟΚ»

Ως «πολιτικό σκουπιδοφάγο του ΠΑΣΟΚ» χαρακτήρισε μέσα στη Βουλή, την παραδοσιακή και την νεωτερική αριστερά, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ., Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, καταγγέλλοντας συγχρόνως ότι ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της αριστεράς, ασκεί «συγκυβέρνηση» με το παλαιό ΠΑΣΟΚ, το κόμμα το οποίο παρέδωσε την Πρωθυπουργία. Όπως διευκρίνισε ο Αχαιός βουλευτής, αυτή η συμμαχία έγκειται στη συναντίληψη και στην υπερψήφιση νομοθετημάτων:

«Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ εκλιπαρούσε τον κύριο Παπαϊωάννου να μην υποχωρήσει στις δικές μας πιέσεις για την αποφυλάκιση όσων έχουν καταδικαστεί από πέντε έως δέκα χρόνια για κακουργήματα, αλλά να επιμείνει σε αυτήν τη διευκόλυνση των εγκληματικών αυτών περιπτώσεων να απελευθερωθούν και να συνεχίσουν το έργο τους, όπως γνωστό το επαναλαμβάνει το 80%, μόλις αποφυλακίζεται», υπογράμμισε ο κ. Χρυσανθακόπουλος, για να προσθέσει:

«Είδαμε στην Επιτροπή της Βουλής να υπερθεματίζουν τις αποποινικοποιήσεις της χρήσης ναρκωτικών, όχι μόνο γι’ αυτούς που είναι ασθενείς, με την έννοια τους χρήστες της ηρωίνης, αλλά όλες τις κατηγορίες, λόγω της ρήσης και της εντολής του κυρίου Σόρος, η οποία είναι, στους λαούς που υποφέρουν από οικονομικά προβλήματα, να δίνουμε ελεύθερα ελαφριά ναρκωτικά, ώστε να απαλύνουν τον πόνο τους και να μην εξεγείρονται.»

• Μάλιστα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, σημείωσε, ότι ενωμένη η παραδοσιακή Αριστερά με το ΠΑΣΟΚ, προχωράει σε περαιτέρω νομοθετικές πράξεις:
«Και βεβαίως, συμφωνεί στη μετατροπή από κακούργημα της διακίνησης λαθρομεταναστών σε πλημμέλημα. Δηλαδή, όσον αφορά το κοινωνικό μοντέλο, αυτή η σχέση παραδοσιακής Αριστεράς και ΠΑΣΟΚ είναι ταυτόσημη!»

•Αναφερόμενος στην στάση που τηρεί ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ο κ. Χρυσανθακόπουλος, δήλωσε:  
«Εμείς έχουμε ξεκάθαρη στάση. Για να υπερασπιστούμε το εθνικό συμφέρον, κάνουμε θυσίες δημοφιλίας.
Και απέναντι στην παραδοσιακή Αριστερά, στην ευρύτερη Αριστερά και τη νεωτερική, που με πολύ εύκολο τρόπο λέει «κατά»,  «ενάντια» και «αντί» στο κάθε τι, απαντάμε με τις δικές μας προτάσεις για το πώς θα βγούμε από το αδιέξοδο».

• Και απευθυνόμενος στους βουλευτές της αριστεράς, ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, δεν δίστασε να τους κατηγορήσει για πολιτική υποκρισία:

«Δεν έχετε πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό όλοι εσείς που θεωρείτε ότι η χρεοκοπία είναι πολιτική πρόσοδος σε εκλογικά ποσοστά! Δεν έχετε δώσει την παραμικρή απάντηση σε κανένα ζήτημα!

Το μόνο που έχετε κάνει είναι να έρχεστε σε αυτή την Αίθουσα για το θεαθήναι, για τη δημιουργία εντυπώσεων και έξω, στην επαφή σας με τους πολίτες, να μιλάτε αόριστα, αφοριστικά, δίχως ευθύνη.

Εμείς δεν συναποτελούμε μέρος της συνεύθυνης ενοχής, της συνενοχικής πορείας ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Εμείς μπήκαμε στην ευθύνη αποτροπής περαιτέρω δεινών.
Και ό, τι πετύχουμε καλύτερο. Γι’ αυτό είμαστε παρόντες και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα με όλες μας τις πράξεις σε όλα τα επίπεδα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις