Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος στο πλευρό του Παναγιώτη Ρηγόπουλου

Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος στο πλευρό του ...

Επιχειρούν με την μέθοδο των μηνύσεων να εκφοβίσουν και να φιμώσουν εργαζόμενους στον τύπο

Με αφορμή την υποβολή μήνυσης σε βάρος του Δημοσιογράφου Π. Ρηγόπουλου από τον  διορισμένο πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού στο Δήμο Πατρέων Αντ. Σκιαθά, για την άσκηση εκ μέρους του πρώτου κριτικής και δημοσίευσης δημοσιογραφικών σχολίων, η Ενωτική Κίνηση Πάτρας με επικεφαλής τον Δημήτρη Κατσικόπουλο, τονίζει τα εξής: Για μια ακόμα φορά στελέχη της Δημοτικής  Αρχής του κ. Δημαρά, επιχειρούν με την μέθοδο των μηνύσεων να εκφοβίσουν και να φιμώσουν εργαζόμενους στον τύπο.

Η υποβολή μήνυσης σε βάρος του μέλους της ΕΣΗΕΠΗΝ Π. Ρηγόπουλου, αποτελεί συνέχεια της τακτικής που εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή σε βάρος όσων της ασκούν κριτική, αποδεικνύοντας το πραγματικό της πρόσωπο και ιδεολογία.
Όπως προκύπτει από το περιεχόμενο και το σκεπτικό της μήνυσης, ένα από τα «αμαρτήματα» του Π. Ρηγόπουλου, ήταν η αναδημοσίευση αυτούσια τοποθετήσεων και απόψεων δημοτικών Συμβούλων όπως αυτές εκφράστηκαν στη διάρκεια συνεδριάσεων του σώματος και αφορούσαν τον κ. Σκιαθά.


Προφανώς επί ημερών Δημαρχίας Ι. Δημαρά και προεδρίας Αντ. Σκιαθά στον πολιτιστικό οργανισμό,  ο πολιτικός λόγος και οι τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων όταν αποτυπώνονται από τους εργαζόμενους στον τύπο ποινικοποιούνται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις