Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Προβληματισμοί από την επίσκεψη του κ. Νίκου Παπαδημάτου στην Κλειτορία

Προβληματισμοί από την επίσκεψη του κ. Ν...

"‘Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που οι βουλευτές γίνονταν δεκτοί με πραγματικό η προσποιητό ενθουσιασμό"

Για πολλοστή φορά ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ Αχαΐας Νίκος Παπαδημάτος βρέθηκε στην ορεινή επαρχία των Καλαβρύτων και το πρωί της Κυριακής συναντήθηκε με πολυάριθμους πολιτικούς φίλους του στην Κλειτορία.
Ο κ. Νίκος Παπαδημάτος δίνει έμφαση στις διαπροσωπικές επαφές και εισπράττει ανταπόκριση και αναγνώριση η πολιτική συμπεριφορά του, γιατί φροντίζει να διέπεται από σχέσεις αμοιβαίας ειλικρίνειας.

«‘Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που οι βουλευτές γίνονταν δεκτοί στις πόλεις, τις κωμοπόλεις και τα χωριά με πραγματικό η προσποιητό ενθουσιασμό.
Προσωπικά ουδέποτε επιδίωξα το ‘’δήθεν’’ να συνοδεύει την πολιτική και κομματική μου πορεία. Αυτός είναι και ο λόγος που και πριν και τώρα επικοινωνώ δια ζώσης και όχι δι…αλληλογραφίας και εξ αποστάσεως με τους συμπατριώτες μου.

Και δόξα σοι ο Θεός βρίσκουμε πεδία συνεννόησης»
Είπε ο Νίκος Παπαδημάτος, δίνοντας στη συνέχεια το στίγμα και το περιεχόμενο των επαφών του στην Κλειτορία: «τώρα που η Ελληνική κοινωνία βιώνει το οικονομικό στραγγαλισμό και τον ηθικό ξεπεσμό του πολιτικού συστήματος είναι αναγκαίο, όσο ποτέ άλλοτε, να βρισκόμαστε δίπλα στην αγροτιά και τους ανθρώπους του μόχθου. Οργίζομαι κι εγώ όταν ακούω να διατυπώνουν παράπονα για προβλήματα που έπρεπε αυτονόητα να έχουν λυθεί ή να μην έχουν ανακύψει καν. Κοινός νους, για παράδειγμα, χρειάζεται για να αποτραπεί η κατάργηση της Δ.Ο.Υ Κλειτορίας που εξυπηρετεί τους κατοίκους δεκάδων χωριών και είναι από τις πιο χρήσιμες του υπουργείου Οικονομικών.
Οι μανδαρίνοι του Υπουργείου κάνουν σχεδιασμούς στα γραφεία τους και δεν μπορούν να καταλάβουν την ταλαιπωρία των φορολογουμένων που είναι υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στο Αίγιο, μέσα στο καταχείμωνο, για να εξυπηρετηθούν».
Ο κ. Νίκος Παπαδημάτος κατέληξε: «παρά την δικαιολογημένη δυσπιστία του κόσμου, όσοι δεν κουβαλάμε ενοχές και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απολογούμαστε για το σαθρό πολιτικό σύστημα, οφείλουμε με κάθε ευκαιρία να είμαστε στο πλευρό του απλού κόσμου και δη των πιο απομακρυσμένων περιοχών της Αχαΐας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις