Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τον χώρισε και αυτός την απήγαγε!

Πάτρα: Τον χώρισε και αυτός την απήγαγε!

Ο Αγρινιώτης δεν άντεξε τον χωρισμό και ήλθε στην Πάτρα για να την πάρει πίσω

Στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών κατέληξε ο 36χρονος Αγρινιώτης, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής απήγαγε με έναν φίλο του μια 30χρονη στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι δυο τους είχαν μακροχρόνια και διέμεναν στο Αγρίνιο, όμως η κοπέλα αποφάσισε να διακόψει και τον εγκατάλειψε, ερχόμενη στην Πάτρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος μη μπορώντας μακριά από την πρώην κοπέλα του αποφάσισε να την… αρπάξει. Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής μαζί με ένα φίλο του, έφτασαν στην Πάτρα, κατάφεραν να την εντοπίσουν στο δρόμο.

Οι δυο άνδρες επιχείρησαν με τη βία να αρπάξουν την κοπέλα, η οποία όμως συνοδευόταν από άλλον άνδρα και στο σημείο έγινε καβγάς, μεταξύ του φίλου της και των δυο ανδρών.

Τελικά την άρπαξαν τη μετέφεραν με ταξί στο Αγρίνιο.
Ο φίλος της κοπέλας υπέβαλε μήνυση κατά του φίλου του 36χρονου για επίθεση και έτσι, ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης.

Η κοπέλα εντοπίστηκε από τους Αστυνομικούς στο Αγρίνιο, ενώ ο 36χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια της Πάτρας για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ο φίλος του όμως, σε βάρος του οποίου έχει υποβληθεί μήνυση αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές.

Η γυναίκα έκανε αργότερα μήνυση για απαγωγή, κι έτσι βρέθηκε μπλεγμένος και ο ταξιτζής ο οποίος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πρόκειται για νεαρό (22 ετών) Πατρινό ο οποίος δηλώνει πως... ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση. Απλά βρισκόταν στην πιάτσα του Νοσοκομείου Ρίου και εκεί οι δύο νεαροί μαζί με τη γυναίκα μίσθωσαν το ταξί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις