Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ. Δημαράς για δημοσκόπηση: Αυτός ο χρόνος θα είναι καλύτερος

Γ. Δημαράς για δημοσκόπηση: Αυτός ο χρόν...
Βγενόπουλος Φάνης

Πως σχολίασε ο δήμαρχος Πατρέων τη μέτρηση κοινής γνώμης για το έργο της δημοτικής Αρχής

Αισιόδοξος πως η προσδοκία των δημοτών από τη δημοτική Αρχή της Πάτρας θα ξεκινήσει να ευοδώνεται εντός του 2012, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς. Ο δήμαρχος σχολίασε τη δημοσκόπηση της DATA R.C., που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος», σύμφωνα με την οποία οι δημότες δεν είναι ικανοποιημένοι τόσο από το έργο της δημοτικής Αρχής, όσο και από τη στάση της αντιπολίτευσης.

Μιλώντας νωρίτερα στους δημοσιογράφους, ο κ. Δημαράς υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση έρχεται να επιβεβαιώσει την εκτίμηση της δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με την οποία ο πρώτος χρόνος θητείας δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των πολιτών και ακόμη του ίδιου του δημάρχου.

Ο Γιάννης Δημαράς, παρατήρησε ότι μεγάλη καθίζηση καταγράφεται και στα ποσοστά των άλλων δυο βασικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Ο δήμαρχος Πατρέων τόνισε ότι η δημοτική Αρχή θα λάβει σοβαρά υπόψη της τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, όπως άλλωστε πράττει με όλες τις δημοσκοπήσεις και δήλωσε πως το 2012 θα είναι καλύτερος χρόνος και πως θα αρχίσουν να ευοδώνονται οι προσδοκίες των δημοτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις