Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Δυσφορία των πολιτών για τους πολιτικούς - Τι δείχνει δημοσκόπηση

Πάτρα: Δυσφορία των πολιτών για τους πολ...

Της Data RC για την εφημερίδα Πελοπόννησο

Απογοήτευση και δυσφορία για τους πολιτικούς καταγράφει η έρευνα της Data Rc για την εφημερίδα "Περοπόννησος", που δημοσιεύεται σήμερα και στην οποία παρουσιάζονται τα ευρήματα που αφορούν, τη δημοτική αρχή και το πολιτικό προσωπικό του Δήμου Πατρέων, την υφιστάμενη εικόνα για τους βουλευτές του νομού Αχαΐας, καθώς και μια κρίσιμη ένδειξη για τις διαθέσεις της κοινής γνώμης έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι πολίτες σε μεγάλο μέρος  εμφανιζονται δυσαρεστημένοι από το έργο της δημοτικής αρχής, ωστόσο πόντους φαίνονται να χάνουν και οι αντίπαλοί της. Μεγάλη είναι η δυσαρέσκεια που καταγράφεται και για τους βουλευτές του νομού Αχαΐας.

Συγκεκριμένα,  στην ερώτηση πόσο ικανοποιημένος είστε από το μέχρι σήμερα έργο της δημοτικής αρχής, οι συνδημότες που δηλώνουν «αρκετά ικανοποιημένοι» είναι στο 5,2%, οι «λίγο ικανοποιημένοι» είναι στο 34,3% και οι «καθόλου ικανοποιημένοι» βρίσκονται στο 60,4%.

Ωστόσο στην ερώτηση «αν γίνονταν τώρα δημοτικές εκλογές με ίδιους υποψηφίους και ίδια ψηφοδέλτια, οι βασικοί υποψήφιοι, δηλαδή οι Γιάννης Δημαράς, Δημήτρης Κατσικόπουλος και Κώστας Χριστόπουλος εμφανίζουν και αυτοί χαμηλότερο ποσοστό προτίμησης , σε σχέση με τα αποτελέσματα  δημοσκόπησης που διενεργηθηκε τον Ιούνιο του 2011, με εξαίρεση τους Κώστα Πελετίδη, Μίμη Αϊβαλή και Ανδρέα Τζουραμάνη.

Σχετικά με τους βουλευτές παρατηρείται ότι για το σύνολο των βουλευτών Αχαΐας, υπερισχύει η αρνητική γνώμη  για τους εκπροσώπους των αχαιών στο κοινοβούλιο, της θετικής.

 

 

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις