Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άγγελος Τσιγκρής: «Οι εκλογές πρέπει να γίνουν το συντομότερο…»

Άγγελος Τσιγκρής: «Οι εκλογές πρέπει να ...

"Η χώρα, με ευθύνη της κυβέρνησης Παπανδρέου, βιώνει μια ανεπανάληπτη κρίση"

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τη δημόσια συζήτηση για τον ακριβή χρόνο διενέργειας των εκλογών- έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η χώρα, με ευθύνη της κυβέρνησης Παπανδρέου, βιώνει μια ανεπανάληπτη κρίση.

 

Η οικονομία βρίσκεται κυριολεκτικά σε ελεύθερη πτώση.Όλοι οι δείκτες είναι στο κόκκινο. Η ανεργία πλήττει πάνω από ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας. Δεκάδες χιλιάδες σιτίζονται από την Εκκλησία και φιλανθρωπικούς φορείς. Τα “λουκέτα” αυξάνονται αλματωδώς. Οι νέοι παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς. Και ενώ η κοινωνία βρίσκεται σε κατάσταση νευρικής κρίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται αμετανόητος για τα δεινά που επέφερε η πολιτική του στους Έλληνες, ενώ οι δελφίνοι της ηγεσίας ψάχνουν δικαιολογίες για να αποστασιοποιηθούν από τη καταστροφική μνημονιακή πολιτική που οι ίδιοι στήριξαν και εφάρμοσαν.

 

Για τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχουν αμφιταλαντεύσεις. Η θέση μας ήταν και παραμένει σταθερή: Βρεθήκαμε σθεναρά απέναντι στο Μνημόνιο και στην αναποτελεσματική κυβερνητική πολιτική και δικαιωθήκαμε πλήρως. Στηρίξαμε, τη μεταβατική κυβέρνηση για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ και να υλοποιηθούν οι αποφάσεις της συνόδου της 26ης Οκτωβρίου. Ακολουθούμε τη συμφωνία των αρχηγών μέχρι κεραίας. Επομένως, οι εκλογές θα γίνουν μόλις το συγκεκριμένο έργο της κυβέρνησης ολοκληρωθεί.

Η κοινωνία δεν μπορεί να περιμένει. Με τη δική της καθαρή εντολή μια αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση θα έχει τη δυνατότητα να επιδιώξει να βάλει την οικονομία και τη χώρα σε νέα αφετηρία ανάκαμψης και ανάπτυξης…».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις