Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ακράτα: Διέρρηξαν τον Ιερό Ναό και πήραν μέχρι και τα χρώματα!

Ακράτα: Διέρρηξαν τον Ιερό Ναό και πήραν...

Oι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι οι κλέφτες φαίνεται να γνωρίζουν καλά την περιοχή

Την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου διαπιστώθηκε από επίτροπο του Ιερού Ναού Αγίων Τριών Ιεραρχών Πορρωβίτσας Ακράτας, που εισήλθε πρώτος στο Ναό μετά την λειτουργία της Κυριακής, ότι κατά την παρελθούσα νύκτα, «επισκέφθηκαν» την Εκκλησία διαρρήκτες οι οποίοι αφού κατάστρεψαν την κλειδαριά της θύρας του Ιερού Βήματος, μπήκαν μέσα και ανενόχλητοι κατάστρεψαν επίσης τις κλειδαριές του παγκαριού και του φιλόπτωχου ταμείου. Σύμφωνα με το aigialeianews.gr εκτός των λιγοστών χρημάτων που βρήκαν στο παγκάρι (40 με 50 ευρώ), άρπαξαν και μία σακούλα με ελαιοχρώματα, πλαστικό, κλπ. που προορίζονταν για φρεσκάρισμα και αποκατάσταση ζημιών στον εσωτερικό τοίχο του Ιερού Ναού αξίας 60 ευρώ.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία Ακράτας όπου διαπίστωσε τη διάρρηξη, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι οι κλέφτες φαίνεται να γνωρίζουν καλά την περιοχή.
Το εκκλησιαστικό συμβούλιο εκφράζει την λύπη του για την κακή πράξη και ελπίζει ότι η Αστυνομία να βρει και να τιμωρήσει τον ή τους ληστές οι οποίοι τελευταία έχουν αποθρασυνθεί στην περιοχή και ληστεύουν τους κατοίκους.

Δημήτρης Ζωιτσούδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις