Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εικόνα εγκατάλειψης και φθορές κατά μήκος του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας-Αυτοψία από το Δήμο

Εικόνα εγκατάλειψης και φθορές κατά μήκο...

Κατέγραψαν τα προβλήματα

Αυτοψία σε όλο το μήκος των 3,5 χιλιομέτρων του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας που παραχωρήθηκε στο Δήμο Πατρέων, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος της Πάτρας κ. Γιάννης Δημαράς, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Καθαριότητας και Διαχείρισης Μηχανικού Εξοπλισμού κ. Αχιλλέα Γεωργακόπουλο, Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Έργων Αυτεπιστασίας κ. Γιώργο Σιγαλό, Τεχνικών Έργων κ. Βασίλη Λοτσάρη, Πολεδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού κ. Χρήστο Λέγκα, το Γενικό Γραμματέα κ. Γιώργο Καρβελά και τους Διευθυντές όλων των αντίστοιχων υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις απο το Δήμο, ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, διαπίστωσαν την υφιστάμενη κατάσταση και κατέγραψαν όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα κτίρια και τους χώρους του λιμανιού που αντιστοιχούν στο παραχωρηθέν θαλάσσιο μέτωπο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι έκαναν μια αρχική διερεύνηση των δυνατοτήτων αξιοποίησης του θαλάσσιου μετώπου.

Να σημειωθεί  ότι σε μερικά σημεία παρατηρήθηκε εικόνα εγκατάλειψης (π.χ. η περιοχή του Φάρου), αλλά και φθορές, για τις οποίες θα επιληφθεί ο Δήμος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις