Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Κύριοι του ΠΑΣΟΚ μην υποτιμάτε την νοημοσύνη του ελληνικού λαού»

 «Κύριοι του ΠΑΣΟΚ μην υποτιμάτε την νοη...

Δήλωση της πολιτευτή Ελένης Πανίτσα

Η πολιτευτής της Ν.Δ. Αχαΐας Ελένη Πανίτσα Μπακουλοπούλου με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοΐδη ότι είπε «ναι» στην εφαρμογή του Μνημονίου, χωρίς να το έχει διαβάσει, αναφέρει τα εξής:

«Το ΠΑΣΟΚ και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του δεν σταματούν ούτε στιγμή να εκτίθενται στο ελληνικό λαό. Προκαλούν ασύστολα με τις δηλώσεις τους και την προβιά του αθώου εριφίου που ενδύονται  και προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν από τη λαιμητόμο που έβαλαν στο λαιμό του ελληνικού λαού το ΔΝΤ.

Ένας εξ αυτών ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης που με  θράσος δηλώνει ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο. Ισχυρίζεται, ευθαρσώς, ότι  ψηφίζει ελέω Πρωθυπουργού και παραδέχεται ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της πολιτικής του καριέρας.

Δεν επιτρέπεται κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης, που διεκδικεί, μάλιστα, να ηγηθεί του κόμματός του, να ψηφίζει υπέρ του μνημονίου χωρίς προηγουμένως, όχι μόνο να το έχει διαβάσει, αλλά να το έχει μελετήσει σε βάθος. Όταν πρόκειται για την τύχη της χώρας μας ο κάθε πολιτικός θα πρέπει να αποφασίζει κατόπιν απόλυτης περισυλλογής και αφού πρώτα έχει εξαντλήσει κάθε άλλη εναλλακτική λύση από αυτή που του προτείνεται.

Επιτέλους κύριοι του ΠΑΣΟΚ μην υποτιμάται την νοημοσύνη του ελληνικού λαού είναι το μόνο κομψό σχόλιο που μπορώ να κάνω . Τη στιγμή που ο ελληνικός λαός έχει προβληματιστεί , στενοχωρηθεί  και υποφέρει καθημερινά από ανεργία και ανασφάλεια  δεν μπορεί  να έχει και εσάς να τον εμπαίζεται.

Ξέρω ότι οι έντιμοι πολιτικοί άνδρες  και  γυναίκες όταν βλέπουν ότι διασύρεται ο λαός και η χώρα τους από την κυβέρνηση, στην οποία μετέχουν, όχι απλά παραδέχονται το λάθος τους αλλά αποχωρούν.

Με αίσθημα ευθύνης ο πολιτικός πρέπει να γνωρίζει ότι δεν ήρθε να παίξει αλλά να εκτεθεί, να εργαστεί και να αγωνιστεί για το καλό της χώρας μας και των πολιτών της. Αν κάνει λάθη οφείλει να υποστεί τις συνέπειες όπως και ο πιο απλός πολίτης όταν κάνει λάθη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις