Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: Η Υπουργός εκβιάζει με απαράδεκτο τρόπο τον Πρύτανη!

Ν. Παπαδημάτος: Η Υπουργός εκβιάζει με α...

Τι αναφέρει ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ σχετικά με το θέμα του Πανεπιστημίου

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ Αχαΐας Νίκος Παπαδημάτος σχετικά με το θέμα του Πανεπιστημίου τονίζει πως «Αδυνατώ να κατανοήσω την λογική της Υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου. Επέστρεψε ανυπόγραφο τον προϋπολογισμό του Πανεπιστημίου της Πάτρας και είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος της δυσλειτουργίας του Ιδρύματος.

Τιμωρεί η Υπουργός τις  Πρυτανικές Αρχές, επειδή δεν έχουν διεξαχθεί οι εκλογές για την ανάδειξη του Συμβουλίου Διοίκησης του Α.Ε.Ι. Αλλά οι Πρυτάνεις ουδεμία ευθύνη έχουν για την μη διενέργεια των εκλογών, αφού έχουν ορισθεί επιτροπές γι’αυτό το σκοπό»!

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του για το ζήτημα ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας παρατηρεί πως: «Ο παραλογισμός της κ. Διαμαντοπούλου δεν έχει προηγούμενο.Εκβιάζει τον Πρύτανη κ. Παναγιωτάκη για μια διαδικασία που δεν είναι στο χέρι του!

Η Υπουργός είναι απασχολημένη με τα εσωκομματικά προβλήματα του ΠΑ.ΣΟ.Κ και έχει αφήσει τα Πανεπιστήμια στο έλεος του Θεού.

Σε ότι αφορά στα  προβλήματα της Παιδείας τηρεί παρελκυστική τακτική για να ‘’τρέξει’’ ο χρόνος σε μια προσπάθεια της να καλύψει τις ευθύνες της για το γεγονός ότι έχει τινάξει τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Παιδείας στον αέρα. Προφανώς δεν έχει λεφτά και επιχειρεί να μετατοπίσει τις ευθύνες στις Πρυτανικές Αρχές. Για μερικές εβδομάδες ακόμη θα είναι Υπουργός Παιδείας και θα καταγραφεί ως η Υπουργός που την ξεχαρβάλωσε….»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις