Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παραμένει αποκλεισμένη η Γαύδος - Ηλικιωμένοι και παιδιά χωρίς νερό και φάρμακα!

Παραμένει αποκλεισμένη η Γαύδος - Ηλικιω...

Ελλάς το μεγαλείο σου..

Χωρίς  πόσιμο νερό, φάρμακα, τρόφιμα και χρήματα εξακολουθούν να παραμένουν οι 85 κάτοικοι της Γαύδου μεταξύ των οποίων και δέκα μικρά παιδιά, παρά τις διαβεβαιώσεις του καινούργιου υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην  εκπομπή «Πέτρα Σκανδάλου» στο zougla radio ότι το θέμα για την αποκατάσταση των δρομολογίων έχει επιλυθεί.Όπως ανέφερε την Κυριακή η Δημοτική Σύμβουλος  Γαύδου κυρία Ευαγγελία Καλλινίκου, το έγγραφο το οποίο υπέγραψε ο κ. Χρυσοχοΐδης  ήταν απλά η χρονική παράταση των συμβάσεων, γεγονός που όμως δεν λύνει το πρόβλημα των κατοίκων, αφού οι κοινοπραξίες που έχουν ορισθεί, για να εξυπηρετούν την περιοχή  και που φυσικά δεν άλλαξαν, είναι … χωρίς καράβια.

Επιπλέον, το δρομολόγιο που όρισαν για να εξυπηρετεί το ακριτικό νησί πιάνει λιμάνι στην περιοχή της  χώρας Σφακίων, η οποία δεν εξυπηρετεί καθόλου τις ανάγκες των κατοίκων της Γαύδου αφού δεν διαθέτει ούτε τράπεζα ούτε ταχυδρομείο ούτε καταστήματα για την αγορά  τροφίμων.

Οι κάτοικοι έχουν φτάσει στο σημείο να ναυλώνουν οι ίδιοι πλοίο για να καταφέρουν να έχουν πόσιμο νερό και να παρακαλούν να μη συμβεί τίποτα χειρότερο το οποίο δεν θα μπορούν και να αντιμετωπίσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συντελεστές της εκπομπής προσπάθησαν να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με το αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να διευθετήσουν το θέμα. Εντούτοις, ουδείς σε υπουργείο ή υφυπουργείο ήταν σήμερα στη θέση του. Κανείς δεν βρέθηκε να σηκώσει το τηλέφωνο. Η αργία της Κυριακής, φαίνεται, τηρείται ευλαβικά…





Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις