Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Να διεκδικηθεί η ισόβια σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας που κόπηκε από την τρόικα

Να διεκδικηθεί η ισόβια σύνταξη της πολύ...

Αποφασίστηκε στην 1η συνεδρίαση του νέου ΔΣ της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος όπου μετέχει και η Αναστασία Μανωλοπούλου

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ)  στο οποίο έχει εκλεγεί και η Αναστασία Μανωλοπούλου από την Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που ταλανίζουν τις πολύτεκνες οικογένειες και αποφασίστηκαν δράσεις της ΑΣΠΕ για την διεκδίκηση κεκτημένων που δυστυχώς, χάθηκαν ελέω Τρόικας και μνημονίου.

Ένα από αυτά απασχολεί χιλιάδες πολύτεκνες οικογένειες και αφορά την ισόβια σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας που κόπηκε, κάτι που κρίνεται αντισυνταγματικό.

Αποφασίστηκε να υποστηρίξουν οι κατά τόπους Πολυτεκνικές Οργανώσεις τις πολύτεκνες που επιθυμούν να καταθέσουν αγωγή.

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος ο οποίος  με το διοικητικό συμβούλιο της οργάνωσης  έχουν ήδη πάρει απόφαση να κινηθεί η οργάνωση σε αυτό το πλαίσιο ώστε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερο το κόστος των αγωγών.

Η Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλία και ενημερώνει τα μέλη της ότι για τον μήνα Ιούνιο θα υπάρχει διαθέσιμος δικηγόρος την Τετάρτη 17:00-20:00 και το Σάββατο 10:00-14:00 στα γραφεία του συλλόγου για το σκοπό αυτό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις