Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Γνωρίζουν την αλήθεια ή μας φορτώνουν συνεχώς ψέματα;;

Γνωρίζουν την αλήθεια ή μας φορτώνουν συ...

του Μιχαήλ Στρατουδάκη

Όταν ξέσπασε ή οικονομική κρίση και ακολούθως υπεγράφη το ολέθριο Μνημόνιο, έλεγαν οι πάντα ανεύθυνοι τιτλούχοι ότι θα κάνομε υπομονή δύο χρόνια και από το 2011 θα αρχίσει η ανάκαμψη!  Ήλθε το 2011 και στην  συνέχεια υπογράφηκαν άλλα δύο πιο σκληρά Μνημόνια, που έφεραν σε απόλυτη εξαθλίωση τον Ελληνικό Λαό αλλά και την Ελληνική Οικονομία, αφού δεν έχει πλέον πόρους από τους εργαζόμενους πολίτες της ώστε να ανασάνει. Ανάπτυξη δεν γίνεται παρά τις διαβεβαιώσεις των ιδίων κύκλων ότι σύντομα θα φύγομε από την ύφεση. Είμαστε στα έξι χρόνια και καμμία ανάπτυξη δεν φάνηκε στον ορίζοντα.. Πως θα επιβιώσει το Κράτος αι ο Λαός;

Αναφέρονται σε ανακουφίσεις των δανειοληπτών από την προεκλογική περίοδο και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάτι το θετικό. Σχεδιάζουν σβήνουν και ξανά σχεδιάζουν γιατί δεν μπορούν να βρούνε λύση. Το αυτό και με δεκάδες άλλα νομοθετήματα. Σήμερα ψηφίζουν ένα, αύριο το τροποποιούν γιατί ήταν αλυσιτελές ή και αντισυνταγματικό.

Χθες ξέσπασε διαμάχη μεταξύ του Διοικητού της Τραπέζης Ελλάδος και του ΟΟΣΑ για το αν θα μειωθεί η ύφεση και πόση θα είναι η ανεργία στον επόμενο χρόνο.

Η ανεργία για να μειωθεί πρέπει να δοθεί εργασία στους εκατομμύρια ανέργους. Διαφορετικά μη συζητάτε αυτό το θέμα γιατί ΠΡΟΣΒΆΛΛΕΙ την νοημοσύνη μας αλλά και την αξιοπρέπειά μας.

Επίσης μη αναφέρετε καθόλου για ύφεση όταν δεν δημιουργείτε τις υποδομές για εργασία. Αυτά είναι αλληλένδετα. Μη παίζετε επομένως με τον πόνο και την δυστυχία του Λαού αναφέροντας ότι η ύφεση θα μειωθεί σε δύο χρόνια χωρίς να λέτε αν η ανεργία θα κατεβεί κάτω του 10%. Παίζετε εν ου παικτοίς με τις ανακοινώσεις σας. Μη προβαίνετε σ’ αυτές γιατί δεν ωφελούν και γιατί δεν αποδεικνύονται  αληθείς, όποτε η διάψευση είναι σίγουρη. Αφήστε τις προφητείες. Δεν τις έχει ανάγκη ο Λαός.

Στις αυτές αυτοαποκρουόμενες ανακοινώσεις προβαίνουν κατά διαστήματα και οι Υπουργοί ή άλλοι υπεύθυνοι. Αφού γνωρίζουν ότι δεν είναι αληθείς οι ανακοινώσεις γιατί τις αναφέρουν;

Μέχρι πότε ο Λαός θα ζει υπό τις αβάσιμες θεωρητικές αναφορές;

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις